Sunday, 1 May 2011

~LO: lovey dovey~

Jee! Taas skräppäsin! Valokuvalaatikosta löytyi tämäkin otos, mikä on otettu Suomessa ennen tänne muuttoa. Jos ihanat Raahen sukulaiset tietää tarkan päiväyksen, niin kertokaa! Me ei Paulin kanssa muistettu ollenkaan että milloin tuo kuva on otettu. Meistä ei ole ollenkaan mitään pusuttelukuvia eikä sellaisia..onneksi on ainakin tämä yksi jossa edes halataan. Ollaanko me omituisia?
Yay! I scrapped again! I found also this photo in my photo box. It was taken in Finland before we moved to Australia. We couldn't remember the exact date nor even the year... There are any kissing photos of us two.. this hugging one is the closest to that. Are we a bit strange?

Pakkina oli tämä:
I used this kit:
My Mind's Eye - Gertie / April 2010

18 comments:

 1. What a great LO Laura! Love seeing a pic of the two of you! I think it's funny that it looks like Paul is holding it up while you get a pic. What a great sport! Great job with this kit!

  ReplyDelete
 2. Ihanan herkkä kuva. :-)

  Meistäkään ei ole olemassa kuin yksi pusuttelukuva, ja sekin on otettu meidän häiden jälkeen, kun sisko melkein pakotti meidät pusukuvaan. Intialaiset ovat muutenkin niin häveliäitä, että kaikki hellyydenosoitukset pitää hoitaa muilta piilossa. Ihan viime aikoina olen nähnyt muutaman pariskunnan kävelevän julkisella paikalla käsi kädessä (mitä ihmettelin suuresti), mutta muuten täällä ollaan kyllä niin salamyhkäisiä näiden asioiden kanssa! Vähän ärsyttää.

  ReplyDelete
 3. Jee, se pääsi blogiin! Tykään siitä todella, sydämet on ihanat ja sivun reunukset (hyvin tehty letteriksi!), ja hyvä että teistä on edes tämä yksi hellyyttelykuva! Toivottavasti joku Raahessa muistaisi milloin se on otettu!

  ReplyDelete
 4. onpa ihana! monella varmaan ei ole aitoja pussauskuvia kuin ehkä häistä? pitäisi melkein poseerata joskus kunnon hellyttelykuvia! mutta eihän ne sitten olisi niin aitoja..

  ReplyDelete
 5. Oih ja voih.. Skräppäysinto on ollut hieman uinumassa viimekuukausina, siksi tulinkin tänne ja aivan kuten arvelin, sieltä se innostus sitten taas löytyi! Nämä sinun tekemäsi ja kirjoittamasi jutut ovat vaan aina niin kivoja :)

  ReplyDelete
 6. Ihanan värikäs! Ylimmästä valokuvasta (jossa kädet pitävät leiskaa esillä) voisi hyvin myös skräpätä, jos tekisit leiskan siitä, miten harvinainen kuva leiskassa on. Siis leiska leiskasta... :D

  ReplyDelete
 7. Hurjan vaikealta näyttää tän pakin paerit mutta huippuhienon leiskan oot saanu tehtyä niistä<3 ja tuo xingin idea oli mun mielestä hauska :)

  ReplyDelete
 8. Ihana ja supersuloinen! Ihana kuva teistä ja tykkään muuten sun paidasta tossa kuvassa! Samoin tosta kukkapaprusta! <3
  Eipä niitä pusuttelukuvia varmaan kovin monelta löydy, meistäkin taitaa olla vaan joku yks halauskuva..

  ReplyDelete
 9. Tää leiska on ihan mielettömän kaunis ja toi kuva tosi liikkis =) Todella upea kokonaisuus

  ReplyDelete
 10. Ihana sivu! <3 Upea kukkapaperi ei sun käsittelyssä edes näytä vaikealta (vaikka monelle varmaan olis) ja se sopii hienosti kuvaan, jossa sulla on kukkakuvioinen pusero/mekko. Ja toteuta ihmeessä Xingin idea - uuden leiskan aiheenahan vois olla vaikka, miten tärkeää Paulin tuki sulle on..?

  ReplyDelete
 11. Oh Laura, this page is fantastic!! It is good to document your love and that's what you've done her. It looks like an 8 x 10 so I'm guessing that you cut it down from the original 12 x 12 sheet. Clever girl! I love seeing Paul hold it up to be photographed!! LOL!

  ReplyDelete
 12. Oi kun ihana kuva! Onko se meillä otettu? Oliskohan Epun rippijuhlissa. Yritän tarkistaa tuolta meiän albumeista ja laitan sulle sitten tiedon. Haleja! -Paula-

  ReplyDelete
 13. Laura, tuo kuva on otettu Seijan yo-juhlissa muistaakseni toukokuussa 2001, muuta varmitappa Seijalta, monesko päivä se tarkalleen oli, jos haluat tietää. Oli muuten samaisissa juhlissa otettu toinenkin hyvä kuva teistä. -Paula-

  ReplyDelete
 14. Ihana leiska, vaikka on jo pakin väritkin niin herkut..

  Minusta tuntuu ettei meistä ole edes yhdessä kovin montaa kuvaa, saati sitten pussailukuvia. Varmaan sitä yhtä ja samaa uusinta käytän moneen kertaan, aina vähän eri lailla photoshoppaillen =D

  ReplyDelete
 15. Ei ole otettu minun lakkiaisissa, oisko Helin rippijuhlassa syksyllä 2001? Lauralla oli minun lakkiaisissa musta paita, kun kuvia katsoin. -S

  ReplyDelete
 16. Oli se sittenki minun lakkiaisista 1.6.2002. Jostain syystä muistelin tuota sun kuvan paitaa valkoiseksi ku kahlasin kuvia läpi. ;D

  ReplyDelete
 17. Kiiiitos Seija! Minä sanoinkin Paulille että se voi olla sinun lakkiaisista, mutta en ollut varma. Kiva kun saa laittaa oikean päiväyksen leiskaan!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.