Friday, 27 May 2011

~LO: She's moving?~

Huh huh! Jopas oli vaikea leiska... en meinannut millään saada tätä valmiiksi! Kääääääk! Jotenkin tämä leiskan tekeminen alkoi huonosti. Valitsin sellaiset vähän mitäänsanomattomanväriset paperit ja kun nuo kuvatkin on tuollaiset värittömät, niin eihän tässä ollut mitään sellaista katseenvangitsijaa. Huokaus. En tiennyt että miten tästä saisi tehtyä valmiin leiskan ja vielä sellaisen, johon olisin itsekin tyytyväinen.
Oh wow! What a difficult layout... I thought I would not be able to finish it! Eeeeeek! Somehow I just got to a bad start with this.. I picked the kind of papers that together with those photos, there was nothing that would really stand out. sigh. I had no idea how to make it better and also, balanced.. and one that I would be happy with.

Mietin että repisikö sen ja aloittaisi alusta, mutta halutti sitten kuitenkin kokeilla että onnistuisinko pelastamaan sen. Täytyy sanoa että olen aika tyytyväinen lopputulokseen!!! jeee!!! Leiskaan piti lisäillä paljon mustaa kynää, leimattuja pilviä ja tuollainen sopiva paperi tarinoinnille. Se oli sitten siinä! Ihana kun sain tämän valmiiksi. Tämäkin on muuten uusintaleiska. En ole ikinä tykännyt tästä alkuperäisestä, joten se pääsee nyt roskiksen pohjalle.
I did consider just tearing it into pieces, but on the other hand, I really did want to try and see if I could rescue it. I must say that I am pretty happy with how it looks now!!! Yaaaaay!!! I added a lot of black pen, some stamped clouds and a pretty paper for journaling. That's pretty much it! So happy I managed to finish this.  By the way, this is also a remake of an older layout. I never liked this one, so now it is going to go to the bottom of the bin.

Pakkina käytin tätä:
I used this kit:
April 2011 FOTM kit (ScrapRoom)
Basic Grey Luscious
also used: Doodlebug alphabet stickers, Basic Grey basics paper, Basic Grey basics sticker border and Sassafras Lass cloud stamp.

10 comments:

 1. Iiiiihana! Jotenkin ihanan vauhdikas leiska! Piirtelyt näyttää tosi kivoille, antaa kyllä mukavasti ryhtiä sivuun.

  ReplyDelete
 2. tää leiska on ihan huippu! Ihana! Ihan tajuttomasti täynnä pieniä yksityiskohtia, joita ei heti ensi silmäyksellä edes tajua! UPEA!!!

  ReplyDelete
 3. ihanaihanaihana! Pilvet on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ihanat :) Tykkäilen myös ihan hulluna noista piirtelyistä, se vaan tuo sitä jotain sivuun. Niin paljon katsottavaa, että täytyy tulla uudestaan, jos löytäis jotakin uutta sivusta :)

  ReplyDelete
 4. Hyvä, ettet repinyt tätä, koska tämä on minustakin ihana! :-) Ja aina yhtä lämminhenkinen kuten kaikki muutkin juttusi. :-)

  (Ihan asian vierestä: minkä ikäinen kisuli Sokru on? :-))

  ReplyDelete
 5. For such a little kitty, she sure likes to move a lot. I may roll my eyes at her sometimes, but between you and me... I kind of like being the box carrier :) Another lovely layout Laura!

  And Nina's right... they *are* ihanat pilvet :)

  ReplyDelete
 6. Hippu.. hmm.. ihan varma en ole Sokerin iästä, mutta olisikohan tuo meidän vaaveli nyt jo n.10-vuotias. Huuuuiiii!!!! Ei saa vanheta enempää! ei ei ei ei ei!

  ReplyDelete
 7. Haastavan näköinen pakki!
  Ja upean leiskan sait aikaiseksi:)
  Pilvet.Tarviiko mun sanoa muuta:)

  ReplyDelete
 8. ihana, erityisesti pilvet! tämä sivujen uusimisprojekti on mielenkiintoista seurattavaa :)

  ReplyDelete
 9. Kaunis sivu, ihanat pilvet!

  ReplyDelete
 10. ihana leiska! tykkään kaikesta tässä!!!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.