Tuesday, 31 May 2011

~LO: treetop walk~

Lalalaa! Tänään blogivuorossa on tuplaleiska!!! Iiiiik!!! Minähän siis en osaa tehdä tuplia... mutta voi että miten paljon helpompia nämä letter tuplat on.. siis 12x12 tupliin verrattuna!!! Jee! Olen tähänkin melkoisen tyytyväinen. Ihanaa! On niin kiva sanoa että on leiskaan tyytyväinen. Jee!
Lalalaa! Today I am putting a double layout in my blog. eeeek! You all know that I can't make double layouts.. but ah, these letter doubles are so much easier than the 12x12 ones! yay! I am pretty happy with this one, too. Wonderful! I love saying that I am happy with a layout. Yay!

Toukokuun scraproom pakit oli minusta tosi pelottavia.. huokaus.. Tämäkin Jillibean soup pakki.. käääääääääk! Mutta niin vain sain siitäkin tehtyä leiskan. Hihii!
Scrap-room's May kits were really scary.. sigh.. This Jillibean soup kit.. Eeeeeeeeeeeeeeek!!!! But I did manage to make a layout with it, too. Yippee! I love challenging myself.
Jillibean soup - chilled strawberry soup
also used: Basic Grey alphabet stickers
Hero arts rubber stamps

Kuvissa ollaan täällä. Nämäkin kuvat on vanhoja.. vuodelta 2006.
These photos were taken here. These are older ones, too, from 2006.

7 comments:

 1. Voi että miten mielenkiintoisia paikkoja siellä on! Kuvatkin ovat upeita. Mutta riippusiltoja olen kyllä aina vähän pelännyt, kun minulle on jäänyt lapsena trauma yhdestä huojuvasta riippusillasta. :-(

  Leiskan värit ja kaikki sopivat niin hienosti tuommoiseen ulkoiluteemaan. :-)

  ReplyDelete
 2. Tuo paikka oli ihan mielenkiintoinen! Tuo 'polku' kulkee n.25m korkeudella maasta.. Minua pelotti ihan älyttömästi kävellä siellä kun se tosiaan kyllä huojui ikävästi. yäääk! Siellä oli sellainen torni mihin olisi saanut kiivetä mutta en kyllä millään uskaltanut. Pauli kiipesi ja sanoi että se se vasta huojuikin! kääääääääääääk!!!!

  ReplyDelete
 3. IIIK! en ikinä uskaltais mennä tuonne, huiiiiiii!!! Ihanaa kun lehtileimasimet on päässet käyttöön, ne on ihania!

  ReplyDelete
 4. Ninarsku murmeli, tietenkin uskaltaisit, kun minäkin uskalsin! :) Hihii! Minustakin oli niin kiva vihdoinkin käyttää niitä lehtileimasimia.. johan ne ehtikin odotella.

  ReplyDelete
 5. Ja todella kauniit leiskat oletkin tuosta pakista tehnyt. Ihania kuvia olet leiskassa käyttänyt ja tykkään tunnelmasta kovastikin =)

  ReplyDelete
 6. Todella kaunis ja rauhallinen aukeama (vaikka siis pelottava reissu olikin ;)). Osaat niin hienosti käyttää valmiita pakkeja ja tehtyä niistä oman näköisiä hienoja sivuja! Lehtileimasin on aivan ihana.

  ReplyDelete
 7. creomi: kiitos paljon!!! Minusta nuo scraproomin pakit on niin ihania. Minä inhosin sitä aina ennen kun kävin läpi suurinpiirtein kaikki paperit kun etsin sitä just oikeaa aina leiskaa varten. Nyt vaan nappaan jonkun pakkipussin esille ja haastan itseni tekemään sillä leiskan! :) Se on kivaa.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.