Wednesday, 1 June 2011

~LO: city views~

Vau! Ja taas uusi leiska! Ja jo toinen postaus tälle päivälle! Ihana kun saa tehtyä. :)  Tästä tuli vähän kummallinen.. mutta halusin yrittää käyttää pois loput tästä pakista. Ms.Ninarsku, joko sinä olet käyttänyt tämän pakin kokonaan? Vielä minulle jäi jonkin verran paperia.. saisinkohan tehtyä niistä kortin? Hmmm...
Wow! A new layout again! And already the second post for today! Well, I am so happy I am getting stuff done. :) This layout turned out a bit strange.. but I wanted to try kill this kit. I didn't quite succeed in that as I still have some stuff left. Maybe I could make a card with those? hmm...

Nämäkin kuvat ovat vuodelta 2006, milloin äitini tuli tänne ensimmäistä kertaa. Siinä ihaillaan Melbournea korkealta.. Rialton näköalatasanteelta. Valitettavasti se paikka on nyt suljettu.. höh.. mutta onhan täällä onneksi toinenkin samanlainen näköalapaikka.
Also these photos were from 2006, when my mom came for her first visit here. The pictures were taken at Rialto towers where there was a viewing area kind of thingy. Now it has been closed. sigh. Fortunately there is another place like that here, too.

5 comments:

 1. Ooh, oletpa sinä ihanan tuottelias. :-)

  Luulin ensin, että New Yorkhan se tuossa on, mutta eipä vain ollutkaan. En tiennyt, että teilläkin on tuommoisia pilvenpiirtäjiä! Minä rakastan näköalapaikkoja, varsinkin iltapimeällä, kun kaupungin valot näyttävät niin kauniilta. :-)

  Ihana leiska; sitä oli mukava tutkia!

  ReplyDelete
 2. Jee, ihania uusia leiskoja sulta! Miii likes!

  ReplyDelete
 3. Eikä, ja tämäkin on hyperupea! Viiri-idea ylhäällä ja alhaalla = neroutta! Ja tuon tekstipaperin käyttö noin päin, mahtavuutta. Sivussa on todellista korkeuden tunnetta!

  ReplyDelete
 4. Tää on ihan huippu! Ninarsku vei sanat multa näistä nerouksista ja mahtavuudesta! Siis loistavia nuo viirit ja tekstipaperit! Ja aivan ihanan värinen :) Mahtavaa!!

  ReplyDelete
 5. Tässäpä hieno asettelu! Tosi raikkaita ja uusia ideoita. Ja niin taidolla toteutettuja.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.