Friday, 24 June 2011

~LO: It's a booooat!~

Hihii! Minua naurattaa tämä leiska. Pauli on niin hassu ja tykkää laivoista. Otsikko onkin vähän sellainen meidän vitsi. Kiva kun sain tämän leiskan valmiiksi. Tällä viikolla ei ole oikein valmistunut mitään. Mutta teemaviikon kanssa menee kyllä hyvin sillä olen kävellyt joka päivä! Eilen kyllä loukkasin vähän jalkaani, joten pitää katsoa miten tämän päivän kävelyn kanssa käy. Olisi kyllä hyvä jos kävisin edes pikku kävelyllä kuitenkin.. hmm...
*giggling* This layout makes me giggle. Paul is so funny and likes big boats (well, ships, but anyway). The title is a bit of joke between us. I am so happy I finished this layout. Haven't had much creativity this week. But I have been doing well with my theme though.. I have walked everyday this week! Unfortunately I hurt my leg a bit yesterday, so I will have to see if I walk today or not.

Tuo laivaleimasin on minusta aivan iiiihana! Se on Stampin' Upilta. Värittelin sen sitten vesikynällä ja SU musteilla. Minusta siitä tuli ihan kivannäköinen! Myös nuo otsikkoaakkoset on leimasimia, Sassafras Lassin! Ne on iiihania! Miksi ihmeessä nekin odotti käyttöönpääsyä näin pitkään.. huokaus.. Mutta nyt niitä pitää käyttää vähän useammin!
That boat stamp is soooooo cute! It is from Stampin' Up. I coloured it with aqua pen and SU inks. I think it turned out pretty nice! Also those title alphabets are rubber stamps, by Sassafras Lass. They are looovely! Why did I wait so long to use them.. sigh.. well, now that I finally have, I'd better use them a bit more often!

4 comments:

 1. Täällä toinen laivahullu kirjoittelee :) Ihanat nuo Sassafras Lass:n aakkosleimasimet! Ja tuo laivaleimasin on söpö. Ihanaa kun värittelitkin sitä, hyvä hyvä Laura!

  ReplyDelete
 2. Hienoa, että teemaviikko toimii!

  Ihanaa juhannusta sinulle sinne!

  Aurinkoterveisin (sateessa) al

  ReplyDelete
 3. Miten kiva leiska! Laivaleimakuva sopii tähän hyvin. Ja tykkään kovasti irti leikatuista höyryhattaroista. Raikasta, iloista - tykkään!

  ReplyDelete
 4. Ihana leiska! Minäkin tykkään kovasti laivoista, vaikka tulenkin aika herkästi merisairaaksi, jos on kovin pieni paatti kyseessä. Höh. Mutta rannalta niitäkin on kiva katsella. :-)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.