Tuesday, 14 June 2011

~LO: Look at them go~

Taas on sitten skräpätty. Tein tämän melkein valmiiksi jo viikko sitten kun taas skype skräppäsin ms.ninarskun kanssa. Oli kivaa! Tämä leiska vaan päätti olla vaikea. Ei tästä meinannut tulla yhtään mitään ja eipä sitten tule yllätyksenä kun sanon etten ole tähän erityisen ihastunut. Nooooh. Sitä sattuu. Käytin vihdoinkin niitä Cosmo Cricketin Joyride papereita! On ne ihania kyllä. Mutta päätin etten enää ostaa teemapapereita kun ne on aina niin vaikeita! Aakkoset on Jenni Bowlinilta.
I have scrapped. Well, I made this already a week ago, but struggled with putting the title and finishing touches there though. This layout was too difficult. It refused to behave nicely :). So, not surprisingly, I am not too happy with it. Oh well. I finally got to use some of the cuuuuute Cosmo Cricket Joyride papers. They are so lovely. But I decided not to buy themed papers anymore as I find them quite stressful to use! Alphabets are by Jenni Bowlin.

10 comments:

 1. Ai vitsi, hienot kuvat! Kotiuduin juuri Hong Kongista ja aloin miettiä matkaminiä, ja huomasin ettei tullut kuvattua paljon mitään. Esim. liikennettä. Pöh.

  Hauska leiska, erityisesti tykkään keskellä mutkittelevasta tiestä!

  ReplyDelete
 2. ihana otsikko siihen tuli! Ja tykkään piirretyistä kehyksistä (no onpa kummaa, että niistä tykkään... :)) ja tuosta kuvien välissä menevästi tiestä!

  ReplyDelete
 3. Ihana leiska, tykkään tosta tiestä noiden kuvien välissä :D

  ReplyDelete
 4. Onpas vauhdikas leiska! Mäkin yhdyn ton kuvien keskellä mutkittelevan tien ylistäjiin :) Lisäksi toi nuolimutka-papru on huippu ja teemaan sopiva. Söpöt koristeet tässä muutenkin ja valokuvat tosiaan ovat mahtavat. :)

  ReplyDelete
 5. Hieno leiska kaikin puolin, tosi hauskan kekselijäs!

  ReplyDelete
 6. Oi että miten hieno. Kuvat on hienoja ja asettelu, sekä paperivalinta kiva =)

  ReplyDelete
 7. MAHTAVA sivu!!! upea kokonaisuus!! =)

  ReplyDelete
 8. Superkivat kuvat saivat superkivan leiskan, pidän kovasti :)

  ReplyDelete
 9. I remember that day because I waited hours and hours to get a Chinese visa and not long after I got it, they announced the avian flu epidemic in the city we were going to visit.

  This layout is a much better memory of the day :) Lovely!

  ReplyDelete
 10. Vau mitkä kuvat! Hienon sivun oot rakentanu niiden ympärille!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.