Thursday, 2 June 2011

~LO: William Ricketts sanctuary~

Taas se pistää postausta blogiin. Hihii! Minkäs sille tekee kun skräppääminen nyt niin taas innostaa! Hih! Tämä leiska on kyllä kaukana taiteellisesta, mutta niin vain sain 6 kuvaa ahdettua letter sivulle! ja vielä jäi tilaa otsikolle ja tarinoinnillekin. Koristeita en jaksanut miettiä, mutta laitoin silti jalokivirivistön ja parit puu-siirtokuvat.
Far out! She is blogging again! LOL. Well, I seem to be really enjoying scrapping at the moment. This layout is far from being in any way interestingly artsy, but hey, I managed to fit 6 photos on a letter size layout! and still had space left over for a title and journaling. I didn't want to think about the embellishments too much.. just used what I found nearby: a strip of gems and those tree rub ons.

Nämäkin kuvat ovat v.2006 visiitiltä. Kävimme täällä William Ricketts sanctuaryssa (mikähän sanctuary on suomeksi.. ei muista..). Se on sellainen ihana pieni puisto dandenong ranges kansallispuistossa. Siellä on polkuja joiden varrella on näitä William Rickettsin tekemiä aboriginaalipatsaita. Tosi upeita! Siellä kasvaa ihan mielettömän isoja saniaisia, joten kuumanakin päivänä tuolla olisi varmasti tosi kiva kävellä, kun siellä on aikalailla koko ajan varjossa.
These photos are also from 2006. We visited the William Ricketts sanctuary. It is a lovely little park in the Dandenong ranges. There are many paths which have these amazing sculptures of the aboriginal people. There are soooooo many massive ferns growing there, so I thought it would be a lovely place to visit even on hot days. Nice and cool and shady under all those ferns and trees.

Kohta alkaa olla kaikki v.2006 kuvat skräpättynä. Jee!!! Eipä minulla kyllä kuvia paljon olekaan ennenkuin 2009, milloin ostin tuon minun hyvän kameran. Nämäkin kuvat on vieraiden ottamia.
I am nearly finished with scrapping all the 2006 photos. Not that I had that many anyway. I don't have a lot of photos until 2009 when I bought my camera. Even these photos were taken by our guests.

3 comments:

 1. Kiva, että innostaa! :-)

  Tämäkin näyttää tosi kivalta paikalta. Paitsi että minä vähän pelkään patsaita, varsinkin pimeässä, hihii. Kaikki leiskassasi sopii taas niin hyvin tähän teemaan. :-)

  Minäkään en muistanut mikä on sanctuary suomeksi, ja piti oikein käydä kurkkaamassa sanastosta, ja sieltä tarjottiin pyhäkköä tai pyhättöä.

  ReplyDelete
 2. kuusi kuvaa letterissä! A-p-u-a! ja vielä muutakin olet saanut niiden lisäksi laitettua! Huippua. Ja tuo sun käsiala... oon kyllä hirmun kateellinen siitä.

  ReplyDelete
 3. Beautiful Laura! You are scrapping your little heart out recently:)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.