Tuesday, 14 June 2011

~teemaviikko / theme week #2~

Jeee!!!! Toinen teemaviikko on alkanut. Hui kun oli vaikea päättää että mitä tekisin, koska tämä viikko on sellainen vähän rikkonainen joten en pysty joka päivä tekemään jotakin. Valitsin sitten siivouksen tämän viikon teemaksi: Tarkoitus on tehdä niin, että laitan ajastimen päälle 15 minuutiksi ja siinä ajassa yritän sitten saada tehtyä jotakin ainakin. En usko että saan siivottua älyttömiä määriä mutta se on silti 15 minuuttia enemmän entä mitä normaalisti tekisin. :)
Yay!!! My second theme week has began. It was sooo difficult to decide what to do because this week is a bit of a different one for me and i won't be able to work on this everyday. So, I ended up picking cleaning as my theme. The idea for me is to put my timer on for 15 minutes and in that time, do as much as I can. Of course, I won't be able to accomplish huge amounts of cleaning, but it will be 15 minutes more than I would otherwise do. :)

Ja ensimmäinen teemaviikkohan sujui loistavasti! En saanut vastattua ihan kaikkiin maileihin, mutta poistin satoja maileja (inboxeista ja kansioista) ja laitoin maileja oikeisiin kansioihin. Klikkailin myös aika monta kertaa 'unusbscribe', niin ei tule sitten mitään turhia mainosviestejäkään. Jee!!! IHANA kun sain tehtyä niin paljon. Katsoin just minun mailien inboxit ja näin paljon sain tehtyä:
maili #1: aloitusmailimäärä 92, lopetus 6
maili #2: aloitusmailimäärä 11, lopetus 3
maili #3: aloitusmailimäärä 111, lopetus 4
maili #4: aloitusmailimäärä 20, lopetus 7
Tästä on nyt hyvä jatkaa! Kiva!
My first theme week went wonderfully! I didn't get to answer quite all the emails, but I deleted hundreds of emails (from inboxes and folders) and put other emails in their folders. I clicked 'unsubscribe' lots of times, so that I will get less of advertising emails in my inboxes. Yay! I am soooo happy that I did this! I just checked my inboxes and this is how much I did:
inbox #1: emails when I started 92, at the end 6
inbox #2: emails when I started 11, at the end 3
inbox #3: emails when I started 111, at the end 4
inbox #4: emails when I started 20, at the end 7
Happy to continue from here!

Jos sinulla oli teema, niin miten viikko sujui? Ja minkä aiot valita tämän viikon teemaksi?
If you had a theme, how did the week go? What is going to be your theme this week?

8 comments:

 1. I love your idea of theme weeks! You are Mary Poppins this week! Just a spoon full of sugar...Good job!

  ReplyDelete
 2. Jee! Hyvin menee ja tsemppiä uuteen teemaan. Olen vähintään hengessä mukana ja hyvää kyllä tekisi vähän siivoilla täälläkin. :-)

  ReplyDelete
 3. Upeasti järjestetyt postilaatikot! Vautsi!

  Siivoilussa voin olla hyvinkin mukana, sitä tarvitsisi tehdä yhdessä ja toisessa kaapissa.

  ReplyDelete
 4. Wau! Aika vaikuttavat tulokset! :)

  ReplyDelete
 5. Hihii, hauska ajatus ajastaa kello. :-) Ties vaikka innostuisit siivoamisesta niin, että et maltakaan lopettaa... ;-) Mulle kun käy aina niin, että jos siivoan vaikka kaappeja, jään lukemaan vanhoja kirjeitä tai postikortteja, katselemaan vanhoja valokuvia tai muuta vastaavaa, niin kyllähän siinä aika menee tosi nopeasti.

  Tosi mahtavasti meni eka teemaviikko – toivon tälle tokallekin viikolle yhtä hienoa lopputulosta! :-)

  ReplyDelete
 6. Kiitos!

  Hihii! Hippu, en usko että minusta tulee himosiivoajaa vielä pitkään aikaan. Mutta jostakin syystä minusta tuntuu että se kuitenkin joskus tulee tapahtumaan. käääk!

  ReplyDelete
 7. Tämä teema olis ehdottoman tarpeen täälläkin. Tietämättäni jo tänään aloittelin kun raivasin jotakin puuhapöydän törkyläjiä pois.. Ehkä taas huomenna joku uus nurkka, kello on loistava ajatus.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.