Sunday, 3 July 2011

~LO: Hong Kong fashion~

 Jippii!!! Lisää skräppäystä (tämän päivän toinen postaus, joten rullaahan alaspäin niin näet edellisenkin)! Jee!!! Tämäkin syntyi Skype session aikana. Hihii! Päätin käyttää tähän sitä samaa paperia kuin edelliseen leiskaankin. Käytin vain sitä toista puolta mikä on vaaleanpunainen ja näyttää siltä kuin se olisi maalattu. Sain myös käytettyä tähän yhden niistä haastekoristeista!!! Jeee!!! Se on tuo kiiltävä blingkehys. Minä sain sen joskus palkinnoksi ja tykkäsin kyllä siitä mutta en oikein tiennyt että miten sen käyttäisin. Nyt se sitten oli tuossa nenän edessä joten ajattelin että sehän voisi sopia tähän teemaan. Niin se sitten pääsi leiskaan. Tuo kukkapaperi on myös tätä ihanaa 'Out of print'-sarjaa, samoin kuin tarra-aakkoset ja siirtokuvat. Jalokivitarrat on Kaisercraftilta.
Yippee!!! More scrapping! Yay!!! I got this one ready also while chatting in Skype with ms.Ninarsku. *giggles* I decided to use away the rest of the paper from the previous layout. I just used the other side of it.. it is pink and looks like it has been painted. I also managed to use another one of those challenge embellishments!!! Yay!!! It is that sparkly bling frame. I once received it as a prize for some challenge and I really liked it! I just didn't quite know how to use it. But it was here in front of me now and I thought that it might go with the theme of this layout. So, there it is.. all sparkly and pretty on the layout. That flower paper is also one from the 'Out of print'-range, as well as the sticker alphabets and rub ons. The gem stickers are by Kaisercraft.

3 comments:

 1. Mahtava sivu, aihe ja journaling:) Mustakin nuo mallinukkejen vaatteet näyttää lähinnä barbien vaatteille;)

  ReplyDelete
 2. ^Barbinukkejen vaatteilta nuo toisiaan näyttää!

  Toi maalatunnäköinen paperi on kyllä aika ihanaa. Hyvä blinginkäyttäjä olet kyllä ollut tässä sivussa! Tykkään noista irtileikatuista lehdistäkin.

  Saa muotikin olla kummallista meidän mielestämme, eli et sä ollut yhtään väärässä :)

  ReplyDelete
 3. Upea sivu ja käy hyvin noihin mallinukkeihin blingeineen ja kuvioineen :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.