Monday, 4 July 2011

~LO: It's incense~

Oiiiih! Minun Hong Kong kuvakasa pienenee oikein mukavaa vauhtia! Onneksi päätin kaivaa esiin nämä taskut. Kyllä ne vaan helpottaa huomattavasti, varsinkin kun samaan leiskaan haluaa monta kuvaa! Juu, vieläkin minulla on käytössä ne BG:n 'Out of print'-paperit. Jee! Ne on niin kivoja. Tässäkin leiskassa käytin kolmea eri paperia siitä sarjasta.
Yaaaay! My pile of Hong Kong photos is getting smaller and smaller! I am so happy I decided to dig up these page protectors. They do make scrapping so much easier, especially when wanting to have many photos on the same page. And yes... I am still using those Basic Grey 'Out of print'-papers. Ah, how pretty they are. I used three papers from that range in this layout.

6 comments:

 1. jee hong kongin kuvakasan pienenemiselle!!! jippii, tässäkin neljä kuvaa! ja toisellekin puolelle mahtuu.

  Voi olis ollut kyllä upeaa päästä heiluttelemaan noita suitsukkeita ilmassa tuolla. Olisikohan ne suuttunut, jos ei-buddhalainen olisi niin tehnyt?

  Vielä se vähän hymyilyttää, että onneksi ei sivussa ole liikaa kulunut sun suosikkipaperit, ja silti ihanaa, kun niitä tulee käytettyä!

  ReplyDelete
 2. Arvaa montako kuvaa laitoin seuraavaan leiskaan? 9! iik! Hihii! :) Mutta se onkin kyllä tupla. hih!

  Olisi niitä varmaankin saanut heilutella mutta en uskaltanut.. tiedä vaikka joku olisi suuttunut.. hmm.. vaikka buddhalaisethan on kyllä tosi suvaitsevaisia. Noooooh, ensi kerralla ehkä sitten.

  Ah, onneksi näihin taskuihin mahtuu vaan paperinsuikaleita, niin ei tosiaan kulu liikaa. Ja arvaa mitä.. toisella puolen tätä taskua, käytin noiden taskuissa olevien papereiden toiset puolet. Hihii! Ei kulunut sitten ollenkaan lisää papereita. :)

  ReplyDelete
 3. Ihania juttuja olen tehnyt näistä Hong Kongin kuvista. :-) Melkein tekee mieli lähteä Hong Kongiin! :-) Tykkäsitkö muuten paikasta?

  Minäkään en aina oikein uskalla mennä mukaan hindulaisten juttuihin Intiassa, vaikka mieli usein tekisikin. Hindut ovat kyllä ainakin tosi suvaitsevaisia, eikä siellä haittaa yhtään, jos "vääräuskoinen" menee esim. temppeliin. Päinvastoin, tuntuu, että he oikein mielellään opastavat ja auttavat. :-)

  ReplyDelete
 4. Vähän kyllä aiheuttaa matkakuumetta nää sun uudet leiskat, aijai! Mut just ihania :)

  ReplyDelete
 5. Hippu, minusta Hong Kong on ihan uskomattoman mielenkiintoinen paikka ja olisi mahtava päästä sinne uudelleen! Mutta valitettavasti minun reissu ei ollut niin hyvä, kun minua ahdisti älyttömästi se kun moni aina niin tuijotti ja hihitteli kun kävelin jossakin. huokaus. En sitten halunnut enää mennä ulos mihinkään ja jäi aika moni paikka näkemättä. Harmitti. No, joskus sitten uudelleen!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.