Saturday, 30 July 2011

~LO: mango madness~

Jopas on kyllä blogissa hiljaista. Mutta pistetäänpä lisää leiskoja näytille. Hih! Jatkamme samalla Hong Kong teemalla ja juu, Out of Printiä taas.. ei kait olisi edes tarvinnut mainita. Hihii!
So quiet in my blog. But I am still going to continue posting layouts. The Hong Kong theme continues... as well as my use of Out of Print. Oh dear... :)
---------------
Siitä meidän skräppiviikonlopusta voisi kertoa vähän kun Anniska siitä kyseli. Se oli siis tämän minun lähellä olevan skräppikaupan (Scraptacular) järjestämä. He järjestävät tämän joka vuosi mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun uskalsin lähteä mukaan! Onneksi lähdin sillä siellä oli kertakaikkisen ihanaa! Meitä taisi olla siellä yli 60! Kääk! Suurin osa taisi olla ihan täältä Melbournen alueelta mutta pari ainakin oli ajanut kauempaakin. Me oltiin sellaisessa konferenssikeskuksessa, mikä oli vähän niinkuin hotelli, eli meillä oli huoneet ja yövyttiin siellä siis kaksi yötä. Ruuatkin oli järjestetty valmiiksi ja aamulla oli parin tunnin ajan aamiainen (NAM! pekonia, uppomunia, jugurttia, puuroa, leipää, hilloja jne jne). Lounas oli puolen kahden aikoihin ja silloin meillä oli erilaisia voileipiä ja keittoa. Illallisella oli sitten ihan pöytiintarjoilu. Saatiin jälkkärikin aina. nam. Skräppihuoneen vieressä oli sitten kahvin ja teen tekovärkit. Baarista sai hakea viiniä sun muuta. Siellä oli siis vain me kaikki ja paikan henkilökunta. Skräpätä sai vaikka kellon ympäri jos siltä tuntui. Minä menin kumpanakin iltana nukkumaan n. yhden aikoihin mutta viimeiset oli menneet nukkumaan viiden aikoihin. Minä nousin sitten seitsemältä skräppämään että ehti skräpätä vähän ennen aamupalaa. Me oltiin isossa kokoushuoneessa missä oli piiiiiiiiiiiiiiitkät pöydät. Minä istuin lähellä ovea, mikä oli kyllä superhyvä paikka. Jee! Ja istuin niin kertakaikkisen ihanien ihmisten vieressä, niin olihan siinä kivaa. :)  Lauantai-illan illalliselle kaikki (jotka halusi) pukeutui naamiaisasuihin. Tämän vuoden teemana oli merirosvot. Minä en etsinyt asua, mutta oli minulla päällä raitapaita ja sain huivin päähäni... ja merirosvosormuksen sormeen.
Ok, a little bit about the scrapping retreat since you guys asked about it. It was organized by my LSS, ie. Scraptacular. They do this every year but this was the first time that I dared to go as well! I am so glad that I did as I really had the best time! There were over 60 women! Eek! Most of us were from Melbourne are, but a couple had driven here from quite far! We stayed in a conference centre, which was very much like a hotel. We had our own rooms and stayed for 2 nights. All the food for organized for us. The breakfast was so yummy.. bacon, scrambled eggs, poached eggs, yoghurt, porridge, bread, jams etc. Lunch was at 1:30 and then we had different kinds of sandwiches and soup. The dinner was a proper sit down thing and they brought the food to the table. The desserts were lovely! yum. Next to the scrappy room, there was nice coffee machine and of course, tea making stuff. There was also a bar where you could go buy wine etc. So, in the whole place there were just us and the staff (during the days). We could have scrapped around the clock. Both nights I went to bed about 1:30am but I know that the last ones went to bed about 5am. I got up about 7am so I had time to scrap a bit before breakfast. We were in this really big room with loooooooooooooong tables. I sat near the door, which was super fantastic spot for me. And I was surrounded by the loveliest people, so it was wonderful! I had the best best best time!
For the Saturday night dinner everyone (who wanted to) dressed up in costumes. This time the theme was pirates. I didn't have a costume, but I did wear a stripey top and I was given a bandana to wear.. and a  pirate ring as well.
Oli ihan hauska kun lauantai-iltana tosi moni skräppäsi ihan yöpaidat päällä. hih! :)
It was so fun that on Saturday night many scrapped in their pyjamas. I wish I had had one, too!

Oli tosiaan kyllä hirmuisen mukavaa olla siellä mutta kyllä sunnuntaina sitten väsytti aikalailla. Oli ihan kiva lähteä jo kotiin. hih! Eipä sitä kyllä kotona jaksanut tehdä sitten mitään muuta kuin olla sohvalla ja katsoa telkkaria.
So, yes, I had a super fantastic time but on Sunday I was totally knackered! It was nice to go home. When I got home, I just sat on the couch the rest of the day. I was so so tired.
5 comments:

 1. Kuulostaapa mukavalta tavalta viettää viikonloppua:) Ihan kateeksi käy!
  Leiska on ihana; rrrakastan tuota valkoista tyhjää tilaa minkä olet jättänyt taustalle! Ja out of printit...ne vaan on niin ihania papereita!

  ReplyDelete
 2. kiva kun kerroit viikonlopusta! järjestelyt kuulostavat aika täydelliseltä, kun ruokailutkin oli järjestetty noin hyvin :)

  ReplyDelete
 3. Oi vitsit, kuulostaapa kyllä olleen kiva tapahtuma! Leiska näyttää tosi mageelle ja ihanan raikkaalle!

  ReplyDelete
 4. Oi vau, olipa ihanan kuuloinen tapahtuma, ja vielä ihanampaa oli se, että uskalsit lähteä mukaan ja vielä nautit olostasi! :-) Minä en varmaan olisi uskaltanut lähteä. :-( Tai siis, enhän minä osaa edes skräpätä, mutta vaikka osaisinkin.

  Minä kuolaan noiden ruokatarjoomusten takia... kun rakastan varsinkin hyviä aamiaisia, hihii.

  Olet oikein ihanan ja ystävällisen näköinen merirosvo! :-)

  ReplyDelete
 5. Vau, kuulostaapa kyllä niin kivalta tapahtumalta että :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.