Wednesday, 6 July 2011

~LO: Po Lin Monastery / Taxis~

Ei ole ihmekään että kohta kaikki Hong Kongin kuvat on skräpätty, kun yhteen leiskaan ahtaa 9 kuvaa. Hihii! Minulla on vain paljon kuvia, mitkä haluan kansioon, mutta niistä ei ole mitään erityistä sanottavaa. Kyllä nämä taskut on vaan ihan huippuja!
It is not surprising that I have scrapped nearly all the Hong Kong photos already... when I fit 9 photos in one layout. LOL. Well, I have a lot of photos that I want to put in the album, but I don't really have anything specific to say about them. These page protectors are so unreal!
---------------
ja tässä sitten toinen leiska minkä sain valmiiksi eilen:
and here is another layout which I finished last night:
vasen puoli/left side

ja / and

oikea puoli / right side

Minä tykkäsin ihan älyttömästi Hong Kongin takseista. Ne oli halpoja ja niissä oli iso takapenkki ja niitä oli joka paikassa!!! Me matkustettiinkin niillä aika ahkerasti. :)
I sooooooo loved Hong Kong taxis. They are cheap and have this wonderful big back seat and they were everywhere!!! We used them quite a bit. :)
---------------
Eikö minun taksikuskit olekin ihania? Hihii!! Minä yritin miettiä että miten tekisin niistä erilaisia yö ja päiväleiskoihin. En ole mikään taitava värittelijä enkä osannut alkaa värittämään autoa öisen näköiseksi.. joten tein vain kuskista erityylisen. :)  Vähän parransänkeä ja kunnon kultaketju. Kuvasta sitä ei näe, mutta lippis ja ketju ovat kiiltäviä :). Jeee!!!
What do you think of my taxi drivers? Aren't they cute? *giggles* I was trying to think of how to make them different for the day and night layouts. I am not very skilled at colouring and didn't think I could colour the car look 'night time'. So, I decided to just make the drivers look different. My night driver has a bit of a stubble and a proper gold chain. You can't see it in the photo, but the chain and the cap are glittery :). Yaaaaay!!!
---------------
Paperit ovat tietenkin sitä BG 'Out of print'-sarjaa. Ja leimasimet Doodle Factory.

9 comments:

 1. Monasteryn kvat joissa oot tuossa pyöreässä läpikulkujutskassa on ihanat! Mutta hui, tuolla on ollut varmaan paljon ampiaisia! iik.

  Taxileiskojen öttiäisen night ja day lookit on hauskat ja tuo tien mukaan leikattu kuvat on ihan huippu! Taisi siellä olla aikamoiset aamu/päivä/ilta/yöruuhkat!

  ReplyDelete
 2. ninarskuinen.. kummankin kuskin kyytiin menisit?

  ReplyDelete
 3. Ihan järjettömän upeita...! Mistä ihmeestä saatkin näin hienoja ideoita? :-)

  Ja nuo taksikuskit ovat iiiihania! Matkustaisin takseilla joka päivä, jos kuskit olisivat tuommoisia, hihii. :-) Edes tuo yökuski ei ole kovin pelottavan näköinen, vaan oikein suloinen parransänkineen. Tekisi mieli pistää taskuuni... hihii.

  ReplyDelete
 4. I remember you went to Hong Kong! Good thing the photos are finally being scrapped! :) And those were cute taxi drivers indeed!

  ReplyDelete
 5. iltatyypin :) vaikka ehkä pelottaisi ihan pikkuisen, iik!

  Niin muuten huippua kun kohta pääset eroon näistä matkakuvista! jihuu.

  ReplyDelete
 6. Wow, mitkä leiskat! Ja noi taxit on ihan parhaat! Täähän sopis Inspiksen haasteeseenki :)

  ReplyDelete
 7. Hih, huiput taksikuskit! Ja ihania kuvia luostarista.

  ReplyDelete
 8. Gorgeous work Laura :) I really love everything about these pages - especially the night time cabby! I can still remember that night quite clearly.

  The monastery was lovely to visit too - you've really captured the mood for me there :) By the way, I love the incense sticks ;)

  ReplyDelete
 9. Oiii, tykkään molemmista aukeamista! Ja noi taksit kuskeineen on ihan MAHTAVIA! Sun "takia" aikanaan rrrrakastuin noihin DF-leimoihin... ;)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.