Wednesday, 27 July 2011

~LO: a room with a view~

Taas leiska! Tämän tein kokonaan skräppiviikonloppuna. Juu, 'Out of Print' on jälleen päässyt käyttöön. Hihii!
Another layout! I made this one during the scrappy weekend. Yep, 'Out of Print' has been used for this one as well. *giggling*

6 comments:

 1. Ihania vihreän sävyjä leiskassa! Ja kivat tuo alareunan paperisuikaleet, mulla tulee niistä ainakin mieleen suurkaupungin siluetti :)

  Millaista skräppäysviikonlopussa oli? Siellä varmaan on jo "vähän" isommissa kengissä kaikki askartelutapahtumat mitä täällä :)

  ReplyDelete
 2. suikaleet on ihanat, tietysti! Asettelukin on mukavan toispuoleinen, ja sivussa on kovin korkea fiilis, siis että tuntuu että on tosissaan korkealla kun sitä katsoo. höh en nyt osaa selittää... mjutta siis pääasia on, että se on ihana, ja nappejakin oot käyttänyt! jippii.

  ReplyDelete
 3. Mahtavat nuo paperisuikaleet! Tykkään tästä kovasti! Mä en aluks kauheesti tykästynyt noihin Out of Print -papereihin, mutta näissä sun leiskoissa ne kyllä näyttää niiiin herkuilta! ;)

  ReplyDelete
 4. tässä on tosiaan sellaista ylhäältä katsomisen fiilistä! ihanasti tyhjää tilaa ja mahtavat paperitalot suikaleista, muutenkin kerrassaan upea sivu!

  taisi tosiaan olla onnistunut viikonloppu, hienoa!

  ReplyDelete
 5. Aivan upea! Aivan kuin katsoisi tosiaan ylhäältä alas. Muutenkin täältä löytyy kaikenlaista kaunista katseltavaa!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.