Sunday, 3 July 2011

~LO: What is that?~

Noniin, kun olin tehnyt tuon edellisen leiskan, niin toki sitten piti käyttää sen muovitaskun toinenkin puoli. Hong Kongin kuvia on vielä sen verran reippaasti että helposti löytyi kolme kuvaa tähänkin. hih! :) Tein leiskan noilla kolmella oikeanpuoleisella ja vasen puoli oli kokonaan kuviopaperia. Sitten löysin vielä yhden kuvan lisää, mikä sopi tähän aiheeseen ja päätin vain liimata sen tuohon vasemman puolen yläreunaan.
Well, after getting that previous layout done, I so wanted to use also the other side of the page protector. I still have lots of holiday photos to scrap, so it was easy to find another three to put in those pockets. After I had almost finished this layout, I found one more photo that I wanted to add here, so I just stuck it on the top of the left side as there was nothing but the patterned paper.

Tilasin vasta Basic Greyn 'Out of Print'-collection pakkauksen jossa tuli kaikki sen sarjan paperit, tarra-arkki ja aakkosia. Hitsi että se sarja on I-H-A-N-A!!! Tykkään siitä ihan mielettömästi ja se taitaa olla minun suosikki BG sarja ikinä (no, ainakin se kovasti kilpailee Urban Prairien kanssa). Ihana ihana ihana!!! iiiiik!
I recently ordered the Basic Grey 'Out of Print'-collection pack that had all the papers, a sheet of stickers and alphabet stickers. That range is G-O-R-G-E-O-U-S!!! I am sooo in love with it and I think it is my favourite BG range ever (at least it is very much competing with Urban Prairie). Lovely lovely lovely!!! eeeeek!

Ensin minusta tuntui että enhän minä raski käyttää näitä papereita kun ne on niin ihania. Mutta olen ennenkin ollut niin tyhmä ja loppujen lopuksi ne ihanat paperit on jääneet kokonaan käyttämättä. Kun muistin sen, päätin, että näitä on käytettävä heti kun ne niin innostaa! Hauskaa kyllä, että tuo ensimmäinen paperi minkä otin käyttöön, oli se mistä tykkäsin kaikista vähiten. Mutta se paperi olikin just sopiva tähän leiskaan. JIPPII!!! Käytin sen kumpaakin puolta. Myös nuo aakkoset on sitä sarjaa.
First I thought that I don't want to use these papers as they are just too lovely. But I have made that dumb mistake before and ended up never using the papers. sigh. When I remembered this, I made sure that I would use the papers now that I am really into them! Funny though that the first paper I decided to use, was the one I liked the least. But it was perfect to be used with these photos. Yippee! I used both sides of the papers. Also the alphabet stickers are the same range.

Tein tämän leiskan samalla kun skypetin Ninarskun kanssa. Me päätettiin tehdä sellainen haaste että yritetään käyttää pois vanhoja embellishmenttejä kun meillä kummallakin on niitä ihan liikaa!!! käääk! Me kumpikin valittiin 7 satunnaista koristetta mitkä laitettiin läpinäkyvään pussiin. Se pussi on koko ajan skräppipöydällä, niin niitä tulee sitten käytettyäkin. Noista 7:stä koristeesta pitää yrittää käyttää niin monta kuin mahdollista. Ensi vkonloppuna sitten valitaan seuraavat 7. Jos joku muukin haluaa osallistua tähän haasteeseen, niin olet ehdottomasti tervetullut kokeilemaan! :) Me kumpikin valittiin niin että osa oli vähän vaikeampia ja osa sitten sellaisia kohtalaisen helppoja... ja kaikki nopeasti valittuja! Ei mitään turhaa miettimistä. Harmi kun en ottanut kuvaa omasta kasastani. No, ainakin niitä näkyy sitten leiskoissa. Tässä leiskassa käytin kahta! Jee!!!!! Käytin nuo liput ja washi teippiä. Jippii!!!!!
I scrapped this layout while chatting in Skype with ms.Ninarsku. We decided to do a challenge to make us use some more embellishments. We both have waaaaaay too many!!! Eeeeek! We both picked 7 random embellishments, which were placed in a see through bag. This bag will be kept on the scrappy desk so that can be seen all the time.. well, otherwise I will still not use them. sigh. The goal is to use as many of those 7 as possible. Next weekend we will then pick another 7 to use. If anyone else wants to do this challenge with us, you are more than welcome to do so! We both picked a couple of difficult embellies and a few easier ones... and they all were picked really quickly. Don't think about it too long. What a shame that I didn't take a picture of my stash. Oh well, you will see at least some of them in my layouts. I used two in this one! Yay! I used the tickets and the washi tape. Yippee!!!!!

1 comment:

  1. No niin, kylläpä tämänkin on hieno. Sun koristeet olisi niin paljon ihanampia käyttää! Tykkään ihan kamalasti noista lipuista ja tuosta teipistä!!

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.