Tuesday, 26 July 2011

~LO: What a view!~

Jippii!!!! Olen kotiutunut skräppiviikonlopusta.. iiiik! Oli I-H-A-N-A-A!!! En olisi kyllä ikinä uskonut että siellä olisi niin kertakaikkisen ihanaa. Minua ei edes ahdistanut siellä. Miten se voi olla mahdollista, vaikka en tuntenut läheskään kaikki siellä.. ja minua yleensä ahdistaa vaikka tuntisin kaikki! kääk! Oli ihanaa, ihanaa, ihanaa!!! Minä siellä skräppäsin ja juttelin ja nauroin ja söin.. ihanaa! Mutta oli kyllä ihan kiva tulla kotiinkin kun väsytti aikalailla.
Yippee!!! I am at home again after an AMAZING scrapping retreat. Eeeeek! I had the best time! Super fantastic amazing time!!! I never ever thought that I would have such amazing time. I didn't even feel anxious. How is that possible? I didn't even know the majority of the people there.. and usually I feel anxious even when I know the people! eeek! It was wonderful, wonderful, wonderful!!! I scrapped and talked and laughed and ate.. wonderful! But it was nice to come home too.. I was so exhausted!

Laitetaanpa nyt sitten pitkästä aikaa leiska blogiin. Tein tämän jo kotona mutta sitten kirjoittelin tarinoinnin viikonlopun aikana. Tässähän on tietenkin käytössä TAAS Basic Greyn 'Out of Print'-sarja. Minkäs sille tekee kun ne paperit on niin huippuja ja kun niistä aina löytyy se just sopiva paperi leiskaan.
So, here is a layout that I managed to finish during the weekend. I had made this at home but just needed to add the journaling. I, of course, used again that amazing Basic Grey 'Out of Print'-paper range. I can't resist those as they are just so lovely and there always seems to be the perfect paper for my layout.

2 comments:

  1. no on kyllä ihan leffalavastemainen meininki kuvassa. Joskus mietin kyllä ihan samaa, että joku asuu niissä meille vaan leffoista tutuissa maisemissa. Ja se on niin ihan normaalia, siis niille! Hassua. Niin, ja sa käyttää vaikka aina samaa paperisarjaa jos haluaa, jos siitä kerran tykkää! Ja se sopii kuviin.

    ReplyDelete
  2. Kaunis sivu! Ihana lukea, että sulla on ollu kivaa!

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.