Sunday, 14 August 2011

~LO: dream job: mattress tester~

Laitetaanpa vaan lisää vielä kesäcroppi kuvia. Tämäkin tuli haasteeseen. Siinä piti vain käyttää leimasinta. Jee! Tarkoitus oli kyllä tehdä tuosta pakettiautosta Ikean värinen, mutta se jäi sitten ihan vaan valkoiseksi. :)  Äityliini on taas päässyt kuviin. Ikeassa ollaan testailemassa että mikä patja olisi hyvä :). Hihii.
More layouts from the summer crop. This one was also for a challenge. It was an easy one as we just needed to use a rubber stamp. Yay! I meant to colour the van to look like an Ikea truck but well, as you can see, I did nothing to it. Yes, that's my mom in the photos. We are at Ikea, testing the mattresses, trying to decided on which one to buy. giggle.

4 comments:

 1. onpa huippuhauska sivu! Ja aivan ihana toi pakettiauto leimasin! tulee kyllä heti mieleen ikean mainokset. Niin ja otsikkokin on taas ihan yli hauska. Voi sun äitiä. (terkkuja äidille!)

  ReplyDelete
 2. Ihana!!!! Ihana luomus, ihana ammatti ja ihana äityliini. :-) Tulee mieleen ihan oma äiti-kulta. <3 Sekin voisi tykätä tuosta ammatista, hihii.

  ReplyDelete
 3. tämä on hykerryttävän hauska sivu! :-)))

  ReplyDelete
 4. Tulee vaan mieleen, että mukavaa oli, vaikka ei se Ikea ympäristönä niin kovin ihana ole.Kaikesta sitä kuvia otetaan.Ninarskulle kiitokset terveisistä.Pirkko.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.