Tuesday, 23 August 2011

~LO: sniff, sniff~

Pistetäänpä tällainen leiska tällä kertaa. Äityliini on taas päässyt kuviin. Tällä kertaa haistellaan eucalyptus-puun lehtiä. Oli ihan pakko vähän piirrelläkin leiskaan. Voi että kun osaisin piirrellä enemmänkin mutta pitää vaan harjoitella. :)
Paperi on Girls Paperien jotakin sarjaa. Oih, minä en tykkää noista sanatarroista ollenkaan, mutta kun niitä tuli pakin mukana iso arkki, niin piti yrittää käyttää ainakin muutama tässä.
Right, this kind of layout this time. My mom is in the photos again... this time smelling leaves of a eucalyptus tree. I had to draw a bit on the layout. I so wish I could draw more.. I just need to keep on practicing. :)
The paper is by Girls Paperie. I so don't like those word stickers, but since there was a big sheet of them in the kit, I thought I would make the effort of using some here.

11 comments:

 1. Noi piirretyt lehdet on mielettömän hienot! Ja tykkään kun sait käytettyä sana tarroja. Päivämääräkin on nerokkaasti laitettu niiden avulla leiskaan.

  ReplyDelete
 2. Minäkään en ole noiden valmiiden sanatarrojen suuri ystävä, mutta tässähän ne ovat varsin mukavasti! Hienot lehdet!

  ReplyDelete
 3. Kaunis sivu! Tuo yksi sanatarra, mihin oot liittäny päiväyksen, hyvin oivallettu!

  Hienot piirrokset!

  ReplyDelete
 4. Voi että mie tykkään tuosta sinun äityliinistä, kun se on ihan kuin minun omani. :-) Onkohan meidän äiditkin kaksosia, hihii.

  ReplyDelete
 5. Minusta kanssa piirretyt lehdet on hieeeenot! Kaunis kokonaisuus!

  ReplyDelete
 6. Taas kerran värit on minunmieluisia.ja paikkakin oli ihana, vaikka jalat kipeytyikin. Hippu: sellaisia ne äidit ovat,muuttuvat ajan myötä samanlaisiksi.Pirkko.

  ReplyDelete
 7. tosi kiva sivu! sanatarrat sopii tähän huippuhyvin ja kivat piirtelytkin :)

  ReplyDelete
 8. Ihanat lehdet! Sanatarrat sopii musta tähän tosi kivasti!

  ReplyDelete
 9. Hieno sivu! Kauniit lehdet. Niinhän se on, että kaiken oppii harjoittelemalla. Mutta minusta voisit uskaltaa piirtää enemmänkin, koska olet tosi taitava!

  ReplyDelete
 10. hienosti piirretyt lehdet - jatka vaan samaan malliin :-)

  ReplyDelete
 11. Ihanathan nämä piirustelut on, ihanaa että tulee edes tehtyä vaikka tuntuu ettei osaiskaan. Itse en viitsi edes yrittää..

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.