Monday, 8 August 2011

~LO: This is ME today~

Tämäkin leiska on tehty kesäcropin haasteeseen. Me saatiin tuollainen lomakejuttu mikä piti täyttää ja siitä piti sitten tehdä leiska. Minä laitoin vielä sitten kuvankin nurkkaan. Sainpahan käytettyä loppuun tämänkin pakin. Jeeeeeeee!!!!
This layout was also made for one of the summer crop challenges. We were given these questions, so I just had to add my answers and make it into a layout. Easy! I added a photo of me in the corner, too. I am super happy as I managed to kill this kit, too! Yippee!!!

3 comments:

 1. Mahtavasti taas yksi pakki nitistettynä, jippii! Tämä oli kyllä melkoisen vaikea pakki vaikka alkuun ei siltä tuntunut. Taattua Laura-laatua tämäkin sivu, kaikki vaan on niin hienosti juuri oikeilla paikoillaan. Sulla oli myös huippuja vastauksia :)

  ReplyDelete
 2. Onpa hauska yhdistelmä, kun on taustalla ja päällä sama kuviopaperi. Yksinkertainen ja tyylikäs leiska. Ja hyvät kysymykset tuossa lomakkeessa + hyvät vastaukset.

  ReplyDelete
 3. onpas tosi kiva tämmöinen lomake-sivu! kivoja yksinkertaisia jokapäiväisiä asioita tallennettuna. niinkuin otsikkokin sanoo "tomorrow is another day" - nämä tämän päivän jutut muuttuvat joksikin muuksi. Tämmöinen sivu olisi kiva tehdä säännöllisin väliajoin!

  plussaa vielä se, että laitoit oman kuvasi! tuntuu että usein skräppääjät tallentavat kaikkia muita kuviin ja paperille, mutta unohtavat itsensä. hyvä laura!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.