Thursday, 11 August 2011

~Two cards!~

Ohhoh, kaksi korttia! hui! :) Hih! Kesäcropissa oli kaksi korttihaastetta ja innostuin osallistumaan kumpaankin. Olinpa taas reipas. :)
Oh wow, two cards! Eek! *smile* There were two card challenges in the summer crop and I actually did both. Wasn't I good? :)

Tämä oli niistä ensimmäinen. Siinä piti käyttää kolmea erilaista kiillejuttua! iiiik! En niin kauheasti tykkää tuosta omasta kortista, mutta ainakin sain käytettyä kiilteitä pois. Tuossa M-kirjaimessa on irtokiillettä, sitten siinä on tietenkin ihan normaaleja tarrajalokiviä ja viimeisenä on vielä kiilleliimaa!
This was the first one. The criteria was to use three different types of bling on the card. eeek! I am not crazy about this card, but well, I was happy to use some bling away. I used loose glitter (on the 'm'), a strip of sticker gems and some glitter glue!
----------------
Ja sitten toinen. Tämä oli sellainen taittojuttu.. nimeltään Mennonite fold letter. Se oli ihan kiva tehdä! Täältä ainakin löytyy muutama kuva siitä että miten se tehdään (rullaa sivua vähän alaspäin).
And here is the other one. This was like a folding card.. called Mennonite fold letter. It was actually really fun to do.. and quick! You can see a few pictures of how to make this here (scroll down a bit).
Tämä lähti matkaan eilen. Ei kylläkään matkaa kovin kauas, sillä se menee Paulin äidille jonka synttärit on tänään! :) Oli kiva kun sain käytettyä tuon pakin loppuun kun se on ollut niin vaikea.
I already sent this one. It is not traveling very far as it is going to Paul's mom. It is her birthday today! :) We have baked a jaffa cake for her and will go visit tonight. I was so happy to use those papers and that flower for this card as that was the end of this difficult kit! :)

1 comment:

  1. blingi kortti on aikas mehukas kyllä kaikkinen kimalteineen! Ja uh miten ihanaa tuo vihreä paperi tuossa taittokortissa. Jaksaisikohan tätä kokeilla itsekin?

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.