Thursday, 22 September 2011

~LO: our dream home~

Pistetäänpä taas leiskaa blogiin. Harmittaa ihan sikana kun en ole sitten päässyt kuitenkaan skräppäämään tällä viikolla vaikka lomalla piti olla. Mutta ennen lomaa saatiin vähän isompi piirrustuskotitehtävä ja hitsi kun se on aiheuttanut stressiä. Nyt pitäisi saada tehtyä 8kpl A4 piirrustuksia ennen ensi torstaita. Pelottaa! iiik! Olen niin hidas piirtämään. No, ei auta kuin yrittää. Onneksi olen ainakin päässyt alkuun. voih. voih. voih. Leiskastakaan ei jaksa sanoa nyt oikein mitään.. paitsi että kovasti siitä itse tykkään! :)
Here is another layout. I am a bit upset as I haven't been able to scrap this week after all.. even though I was supposed to be on holiday. But before the break, we got a bigger drawing assignment and it has made me feel so stressed. So, now i need to create 8 A4 size drawings before next Thursday. Scary! eek! I am so slow at drawing. Oh well, just have to keep on trying. At least I have gotten started. sigh. sigh. sigh. I can't even be bothered writing anything about my layout.. other than that I like it a lot! :)

3 comments:

 1. Tykkään tosi paljon noista pikkukuvista! Ihanat noi isot kukkasetkin. Jotenkin väritkin puhuttelee nyt kovasti! Ihana siis kertakaikkiaan!

  Hmp, kun skräppäämisestä ei ole tullut mitään koulustressin takia! Mur!

  ReplyDelete
 2. Onpas söpö leiska! Ihanat pikkukuvat ja kukkaset!

  ReplyDelete
 3. Ohops,nimi jäi, eli toi aiempi kommentti oli multa :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.