Friday, 2 September 2011

~LSNED - day 1 + day 2~

Jeps, se on sitten syyskuu ja sehän tarkoittaa sitä että Shimellen 'Learn something new every day'-kurssi on taas alkanut. Viime vuonna yritin sitä ensimmäisen kerran mutta en päässyt kolmea sivua pidemmälle. Jos tänä vuonna saisin tehtyä viikon verran, niin sekin olisi hyvä. :)
Yep, it is September.. which means SPRING!!! It also means that Shimelle's 'Learn something new every day'-course has began again. I tried it last year but only managed to make the first 3 layouts. Let's see if I can manage at least a week this time. :)

No, kaksi ensimmäistä sivua on jo valmiina. Nämä ei ole sitten mitään erikoisen ihanannäköisiä koska tärkein juttu tällä hetkellä on se, että yleensä saan jotakin valmiiksi. En jaksa miettiä mitään muuta. Sivujen koko on tällä kertaa 8x8tuumaa.
Well, the first two pages are ready. These are not pretty or anything as the main thing for me is to get something ready. I just don't have enough in me at the moment to really think about what papers to pick, how to decorate etc. I am doing 8x8 pages this time.

day 1:

day 2:

7 comments:

 1. Hurjasti tsemppiä!!!!
  Ihanat värit!!

  ReplyDelete
 2. Hello Laura
  do you remember me?
  I just wanted to tell you I love your blog, full with wonderful layouts!!!
  greetings to you, Paul and your parents!!!!
  Caterina

  ReplyDelete
 3. Hienot sivut ja hyvistä aiheista. Mä olen todennut ihan samat itsekin. Ihana tuo keltainen paperi <3

  ReplyDelete
 4. Ihania sivuja kumpikin:) Alemman värimaailma tooosi kiva;) Tsemppiä haasteeseen!

  ReplyDelete
 5. Lovely pages from a fellow LSNED pupil! I am also doing 8x8 but in standard page protectors

  ReplyDelete
 6. Great pages and I love the paper you have used on day one.

  ReplyDelete
 7. Tosi hyvin toimii tämä neljän lohkon design juuri tähän albumiin. Mielenkiintoisia oppeja jo näissä neljässä sivussa. Tästä tulee hieno! Tsemppiä jatkoon!

  Ja suklaapatukoista samaa mieltä... Olen myös oppinut että esim. tax freestä on ihan turha ostaa "halpoja" herkkuja, kun niitä vaan syö sitten sitä enemmän, mitä enemmän niitä on jemmassa...

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.