Wednesday, 12 October 2011

~LO: dude, you're hot~

Vieläkin on tämä päivitystahti aika heikkoa... Kiva että teitä muutama käy vielä näitä leiskoja kuitenkin katsomassa. :) Ihania olette! Olisi kyllä kiva jos kesälomalla saisi sitten taas skräpättyä enemmän.
I am still no putting stuff in my blog very often... So happy that there are still a few of you who visit my blog anyway. You are lovely! It would be so wonderful if I would get to scrap more on summer holiday... 4 weeks to go now.

No, sain tämän valmiiksi kun skypetin ninarskun kanssa pitkästä aikaa!! jippii!!! Oli ihanaa! :) Ehkä tästä siksi tulikin niin ihanan ninarskumaisesti tähtinen leiska. Hihii!!! :) Minun ihana aviomieshän siinä on tietenkin taas kuvissa. Jee!!! Ja pakkina oli elokuun My mind's Eye - Hattie (scraproomista tietenkin). Aika ihananvärisiä nuo paperit!!!
I finished this layout during a skype scrapping session with Ninarsku. It had been too long since the last one! We had a fantastic time! :) My layout is so starry... maybe influenced by NInarsku who loves stars on her layouts. *smile* And of course, it is my handsome husband in the photos. Yay! I used a My mind' eye 'Hattie'-kit from scraproom's August kits. I loved those colours!

Tämän vuoden leiskamäärä on nyt 81! Oli yllätys että olen saanut niinkin paljon tehtyä kun skräppääminen on tosiaan niin takkuillut pitkään.
I counted that I have made 81 layouts this year! I was quite surprised that I have made that many as I have so struggled with scrapping.

10 comments:

 1. huh, mikä määrä leiskoja. en ole itse laskenut, pitäisiköhän laskea?

  Ihanat värit kyllä on sivussa ja super kivat tähdet :) rykelmä = <3

  ReplyDelete
 2. no höh, ainahan täällä pitää käydä, kun tulee uutta ihasteltavaa! kommentoinnit vaan ovat ehkä jääneet vähemmälle.. hieno sivu, kivasti yhdistetty raitaa, palloja ja tähtiä. komean miehekästä värimaailmaa! ja jos 81 on tulos takkuilevasta tahdista, niin huhhuh! minäkään en ole kyllä laskenut omiani, mutta tuntuu kyllä, ettei ne meinaa mahtua mihinkään.. ;)

  ReplyDelete
 3. Kiva sivu, värit on mukavat ja tähdet on aina pop. Siehän oot tehnyt ihan hurjasti sivuja. Ite tänä vuonna olen numeroinut leiskoista otetut kuvat koneelle ja nyt ollaan jossakin 30 paikkeilla menossa joten kyllä tuo siun tahti on aika hurjaa =)

  ReplyDelete
 4. Ihana, pirteä ja rokkihenkinen sivu! Hirveesti oot saanut leiskoja tehtyä, ei mulla ainakaan oo läheskään noin paljon! :O Että tosi hyvin minusta!

  ReplyDelete
 5. Tästäkin tykkään.Miehekkäät värit, eikä tuo keltainen tule liikaa esille. Pirkko.

  ReplyDelete
 6. Todella hieno sivu! ja on kyllä mieletön tuo sinun leiskojen määrän!

  ReplyDelete
 7. Wau, mikä tahti!

  Eikä tämäkään leiska jätä kylmäksi! Kaunis!

  ReplyDelete
 8. Huima määrä leiskoja kasassa! Itse en pääse samoille kymmenille millään :)
  Ihanan raikas sivu jälleen kerran. Tällä on niin kiva käydä inspiroimassa itseään!!

  ReplyDelete
 9. NAMINAMI!!

  Upea määrä leiskoja sulla valmiina, tää ei pysty samaan!

  ReplyDelete
 10. Tämä on niiin kiva. Mulla seisoo miesleiska pöydällä kun se on vaan jotenkin niin vaikee, tämä taisi sysätä sitäkin eteenpäin. Ihanat värit/kuviot/muotoyhdistelmät!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.