Monday, 28 November 2011

~LO: Ea(s)ter egg hunt~

Skräppäsin!!! Tästä tuli vähän kummallinen ja kuvakin on kyllä vähän huono, mutta kyllä siitä ainakin selvää saa. Hih! Juu, vähän käytin kukkia... :) Yksi nettikauppa lopettaa täällä, ja kaikki tavarat oli puoleen hintaan. Se kauppa myi lähinnä kukkia, joten ajattelin että samahan niitä on ostella. Hih! Ja kun kerran ostelin, niin päätin että niitä on sitten käytettävä. Tykkäsin hirmuisesti näistä kiiltelevistä keltaisista Petaloo-kukista. Kaikki kiiltelevä on kyllä aina yhtä ihanaa. :)  Leiskan kuva on viime pääsiäiseltä kun ihana ukkeli järjesti minulle pääsiäismunajahdin (kiitos Hippu.. en millään saanut päähäni että mikä se olisi suomeksi!). Minä sain nipun lappusia joissa oli vihjeitä että minne mennä aina seuraavaksi. Hihii! Tuhma pääsiäispupu oli nimittäin kakkinut pikku pääsiäismunia joka paikkaan! Onneksi löysin ne kaikki ja lopulta löysin myös itse pupun meidän liinavaatekaapista. Se oli niin tuhma että söin sen! hihii!
Pakki on tämän kuun Jillibean soup scrap-roomista.
I scrapped!!! This turned out a little odd and the picture is just terrible, but got it done... And yes, I sure did you some flowers... :) A local online shop is closing down and everything was half price. They specialized in flowers, so I thought.. why not? :) Ordered a big pile of them. But I wanted to make sure that I use them, too. I soooo loved these big, yellow, glittery flowers! So pretty! The photos are from last Easter, when my lovely man organized an easter egg hunt for me. I received a bunch of papers with clues to where to go to find the eggs.. which actually had been pooped by the naughty bunny that I needed to find! Fortunately I did find them all and at the end, I did manage to find the naughty bunny, too! He was hiding in my linen cupboard. It had been so naughty that I ate him! +giggles+

9 comments:

 1. Love the layout Laura! Really like the desaturated photos with the colour left on the eggs...looks great :)

  ReplyDelete
 2. Ihana ja hauska sivu :D Ihania todellakin nuo kukat, varsinkin nuo läpikuultavat. Tekee sivusta ihan super aurinkoisen!

  ReplyDelete
 3. Hauska!!! Vähänkö kiva leikki, miksei mulle oo tollasta järkätty?!?!! :)

  Ihanan keltaiset kukat, sopii erityisesti pääsiäiseen!

  ReplyDelete
 4. Hihii!!! Marika, sinulla pitää olla brittiläinen ukko niin pääsee harrastelemaan näitä brittiperinteitä :)

  ReplyDelete
 5. Ihanan aurinkoinen. Nuo kuvat on tosi ihanasti käsitelty! Meillä on lapsille järjestetty joskus tällaista, ehkä pitäisi järjestää itsellekin välillä ;)

  ReplyDelete
 6. Iik, miten ihana! Siis tuo leiska, nuo kukkaset, pääsiäismunajahti ja Pauli! :-)

  Ja ihan oikein tuhmalle pupulle, että tuli syödyksi, hihii.

  ReplyDelete
 7. Vähänkös makee sivu! Tuollainen pääsiäismunajahti kuulostaa niin hauskalle;)

  ReplyDelete
 8. Darling page & such a cute story! :-)

  ReplyDelete
 9. Oih noita kukkia! Vauuuuuuuuu. Ihana aihe taasen kerran, Minäkin haluan metsästää pääsiäispupun!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.