Saturday, 19 November 2011

~LO: flower delivery!~

Hihiii!!!! Jeeee!!!! Se on tietenkin ms.ninarsku!!! Rouva ninarsku muutti uuteen kotiin ja minä lähetin hänelle kukkakimpun! Kaikki ei vain sujunut ihan niinkuin piti. Olin tilannut ne toimitettavaksi silloin kun tiesin meidän olevan skypessä. Odottelin innolla että ninarsku ilmestyy skypeen mutta ei näkynyt. Laittelin sitten tekstiviestiä että missäs sitä oikein ollaan.. iiik! Väärä päivä! kääk! Ninarsku oli luullut että skypetetään sunnuntaina ja minä että lauantaina. Ja hän oli vielä lähdössä elinarskun luo silloin. kääääk! No, onneksi kukat tuotiin ennenkuin hän lähti mihinkään. huh huh! Ja onneksi tykkäsi! JIPPII!!! Skypessä piti sitten napsia muutama kuva.. pitihän tästäkin skräpätä! Ja minäkin olen kuvissa.. hihii!
*giggles* Yaaaaay!!!!! This is, of course, ms.Ninarsku!!! She moved to a new house and I sent her a bunch of flowers! Of course, things didn't quite go as planned... I had ordered the flowers to be delivered the morning I knew we were going to be Skyping. I was so excited and waiting for her to wake up and get to the computer, but there was no sign of her. I sent her an SMS asking where she is... eeek! Wrong day! eek! She thought we were skyping on Sunday and I thought Saturday. And she was going to leave the house soon, too. Eeek! Fortunately the flowers were delivered before she left and I am glad that she liked them, too! Yippee! Of course, I had to take some photos in Skype. You can actually see me taking the picture on the bottom right corner. :)

Pakki on scrap-roomista, tietenkin.. hmm.. syyskuulta! Tämä prima pakki on minusta kamalan vaikea. Hui!
The kit is from scrap-room, of course.. hmm... from September! I thought this Prima kit was so difficult! Eek!

10 comments:

 1. Ihanan pirteä sivu ja mainio aihe! Tykkään otsikosta kovasti ja kukkakimpun kanssa yhteensopivista väreistä :)

  ReplyDelete
 2. voi jestas miten kiva aihe! kukkaispaprut ja koristeethan sopivat tähän täydellisesti. kuvat näyttävät niin hyviltä käsiteltyinä noin!

  ReplyDelete
 3. Voi miten ihana kukkalähetys! Aivan ihana sivu!! :)

  ReplyDelete
 4. hihii! todella hauska sivu hauskasta aiheesta! ihana. <3

  ReplyDelete
 5. Oh LOOKIE...2 of our favorite people with one of our favorite things - flowers! Love your post Laura. It made me smile.

  ReplyDelete
 6. Voi miten ihanaa, että olet toiselta puolelta maailmaa lähettänyt ystävälle kukkia ylläriksi. <3 Ihan parasta, ja myös sivu on tosi upea.

  ReplyDelete
 7. Ihanan aurinkoinen sivu ja kiva miten ystävyys ylittää mannerten ja aikavyöhykkeitten ym. rajat kuten tässä sivussa

  ReplyDelete
 8. Voi, tämä on varmaan mun suosikki sivu ikinä. Ehkä kun siinä on maailman ihanin aihe, rakastan kukkasia ja noi kukkaset oli upeimmat mitä oon ikinäikinäikinä saanut.

  Onko tuo alalaidan kiehkurakuvio valmiina paperissa, vai oletko leikkinyt maskeilla?

  ReplyDelete
 9. ninarskuinen: se kukkakuviojuttu oli jo valmiina siinä paperissa.. juu, ei mitään maskeja ja mistejä täällä. :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.