Thursday, 3 November 2011

~LO: is he sewing mad?~

Taas tuli vähän turhan pitkä blogitauko. Oli vaan pakko keskittyä koulujuttuihin koska lukukauden loppu oli jo niin lähellä ja piti saada viimeisetkin tehtävät tehtyä. Kovasti kyllä ahdisti mutta niin ne vaan valmistui. Jeee!!!!! Nyt olen jo palauttanut kaikki.. piti tehdä juliste ja esite ja tpaita ja lehtimainos.. huih! Vielä pitää laittaa kaikki lukukauden tehtävät cd:lle ja lähettää koululle ja siinäpä se sitten on! KESÄLOMA!!!! iiiiik! Ja onkin ihan kunnon loma koska koulu alkaa uudelleen vasta maaliskuun alussa. HUH HUH! Eipä minulla ole kyllä ikinä ollut näin pitkää lomaa. Pitääpä miettiä että mitähän sitä oikein tekisikään. No, skräpätä pitää ainakin!
Oh dear, another long blog break. I just had to concentrate on school stuff as it was getting closer to the end of the semester and I had to get the final assignments finished. It made me so anxious but I did get them done! Yaaaaaaaay!!!!! I have now submitted all of them.. I had to make a poster and a brochure and a tshirt and a magazine ad.. eeek! Now I just need to burn all the assignments on cd and mail it to the school and that's it, I am on summer holiday!!! Eeeeek! It sure is a long holiday as the next semester begins in March. I have never had such a long holiday. I wonder what I am going to do. Well, I will have to scrap! that's for sure!

Tekaisin tämän leiskan jo muutama viikko sitten mutta en vain saanut otettua kuvaa ja laitettua blogiin. Ukko siinä taas yhden kummallisen projektin kimpussa. Tai no, ei se oikeastaan niin kummallinen ollut, paitsi että meillä ei kyllä yleensä ommella yhtään mitään. hih! :) Eipä siitä kyllä sitten valmista tullutkaan. Hihiii! Pakki on tietenkin scraproomista, viime huhtikuun studio calico tavaraa.
I made this layout already a couple of weeks ago, but didn't manage to take a photo nor putting it in my blog. Yes, that is my man again doing a strange project. Well, ok, it is not that strange, but we don't really do any sewing in this household. Oh well, it never got finished. LOL. The kit was from scraproom, of course, and had lovely Studio Calico goodies.

10 comments:

 1. Magee tuo reunassa oleva paperi, mikä on rypyssä:) Hieno sivu!

  ReplyDelete
 2. ah, ihana nähdä tämä nyt kunnolla.
  nerokkuutta on tuo kraftikartonki joka tulee tuon reunuksen alta noin! ja sit toi lintu ajattelemassa otsikkoa on ihana!

  Voi hitsi kun ei tullut valmista, sun pitää houkutella Pauli tekemään tämä projekti loppuun!

  ReplyDelete
 3. Hihii, teidän ompeluprojektithan on sitten ihan samanlaisia kuin minun: ne saa ehkä aloitettua, mutta keskenhän ne sitten jäävät. Saako olla utelias, että mitäs se siinä Pauli ompelee? :-)

  Ihanaa lomaa! Olet ollut tosi ahkera ja olet lomasi ansainnut! Onko siellä nyt kuinka lämmin, kun on kerran kesä?

  ReplyDelete
 4. ms. ninarsku: tuo projekti on nakattu pihalle jo ajat sitten.. onneksi. hih!

  hippu: Pauli yritti ommella pikku läppärille jonkinlaista pussukkaa. Se osti neopreenia mikä oli ihan liian paksua koneompeluun ja käsinkin sen ompelu oli vaikeaa.. oih!
  Täällä on vielä kevät ja sää on aikalailla vaihdellut.. niinkuin Melbournen sää aina tekee. HIh! Aamulla voi olla aurinkoista ja tosi lämmintä ja sitten parin tunnin päästä ihan harmaa taivas ja aika viileää. Tuntuu että on ollut aikalailla 15-25C välillä.. enemmän ehkä lähempänä sitä 15C. Kevätlämpötilat on täällä aika kivoja!

  ReplyDelete
 5. Vähän kade tuosta lomasta...tosin tähän pimeimpään vuodenaikaan on ihan kiva että on mentävä,tehtävä ja tultava jostakin johonkin joka aamu;) Hienoa huomata että muissakin perheissä myös miehet ompelee! Leiska on erittäin onnistunut, niin aiheeltaan kuin toteutukseltaan!

  ReplyDelete
 6. Ihana lintu ja puhekuplan muodossa oleva otsikko <3<3 Oikein hyvää ja virkistävää lomaa sinulle!

  ReplyDelete
 7. Pauli! Harjoittelu tekee mestarin. Pirkko.

  ReplyDelete
 8. Kiva sivu! Vihreä, oranssi ja kraftkartonki ovat kyllä loistava yhdistelmä :)

  Mukavaa kesälomaa!

  ReplyDelete
 9. Ihan huippu tuo lintu! Mukavaa lomaa, skräppäyksiä odotellen =)

  ReplyDelete
 10. Heips!
  Pitkästä aikaa sain aikaseks kommentoida..
  sitä vaan piti sanomani, että todella kivoja leiskoja teet. Aina on kiva klikata tänne, kun blogilistalta huomaan uuden päivityksen.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.