Friday, 18 November 2011

~LO: massacre at the beach!~

Taas leiska! No, olen yrittänyt saada tämän valmiiksi jo jonkin aikaa, mutta ei siitä meinannut tulla yhtään mitään. höh. En ole vieläkään erityisen tyytyväinen tähän, mutta ei se niin kamalakaan ole. Juu, saa mennä albumiin (sitten kun vihdoinkin saan laitettua leiskat takaisin albumeihin...).  Leiskan otsikko on vähän dramaattinen. hihii! En meinannut oikein keksiä otsikkoa tähän. Kun äitini ja Tapani-eno tulivat käymään täällä, vein heidät rannalle.. ja ranta oli täynnä kuolleita meduusoja! iiik!  Niitä oli satoja. En ole ikinä nähnyt tätä aikaisemmin.. enkä sen jälkeenkään.
Another layout! Well, I have been trying to finish this one for a while already, but ah, what a struggle it was. sigh. I am still not particularly happy with it, but it is certainly not the worst one either. Well, it is ready to go in the album (when I finally manage to start putting all the layouts back into the albums...)  This layout definitely has a dramatic title. LOL. It was actually difficult to come up with a title! When my mom came to visit us together with my uncle Tapani, I took them to the beach. The whole beach was full of dead jellyfish. There were hundreds of them! I had never seen anything like it and well, haven't seen it since either.

3 comments:

  1. Hui, aikamoinen näky varmaan ollut nuo meduusat. Leiska on silti kivan pirtsakka, ihanat nuo liput keskellä! :)

    ReplyDelete
  2. Määkin tykkään leiskasta! :) Toi näky on kyllä varmaan ollut melkoinen...!

    ReplyDelete
  3. Iiiiiiiihana! Noi linnut ja pikkuiset viirit ja tuo ledger paperi kun se tulee noin kulmikkaasti tuolta reunasta. Huippua, huippua huippua. Huih mitä meduusoita, iiks ja ehkä vähän yäkkin :)

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.