Sunday, 4 December 2011

~LO: in NSW~

Olin eilen skräppäämässä taas paikallisessa cropissa. Oli hirmuisen kivaa. Jee! Syötiin kiva joululounaskin ulkosalla. Sain tehtyä kolme leiskaa, ja kuten tavallista, niihin pitää lisäillä tarinoinnit. Sain käytettyä pakin loppuun kun tein tämän leiskan. Kiva! Minulla oli jäljellä enää palanen kuviopaperia, puoli arkkia tarrareunuksia ja chipboard kukkia. Hyvinhän niistä vielä sai leiskan. Hih! Tulee kyllä joka kerta niin hyvä mieli kun saan pakin loppuun. Kun vain saisi tehtyä sitä enemmänkin! Näistä pakeista vaan saa aina tehtyä niin monta leiskaa. Iiiiik!

Yesterday I went scrapping at a local crop. Had really good time. Yay! We even had a lovely christmas lunch outside. I made three layouts and as per usual, I still need to add journaling to those. I managed to kill a kit by making this layout. Fantastic! I only had a bit of pp, half a sheet of sticker borders and some chipboard flowers. Well enough to make a layout. smile. I always feel so good when I manage to kill a kit. I wish I could do that more often! There is always so much material for quite a few layouts. Eeek! :)

3 comments:

  1. tämä on hurjan kiva! tykkään jalkoihin rajatusta kuvasta ja viirien tuomasta juhlatunnelmasta aiheeseen hyvin sopien. kivasti monipuolisen sininen sivu ja sun kaunis käsiala on jälleen niin kivasti esillä :)

    ReplyDelete
  2. Minua taas miellyttää tuo alareuna, näkyykö siellä pohjakartonkia? Kiva yhdistelmä muotoja!

    ReplyDelete
  3. Tositosi ihana sivu. Tykkään ihan älyttömän paljon noiden boordien käytöstä tässä. Ja tietty viireistäkin, ja valokuvasta. Niin ja siitä että toi otsikko on osa tarinointia. Ja myös siitä, että tämä on aika epatavllisen värinen leiska sun tekemäksi. No mutta, ihan jokatapauksessa, tykkään tästä tosi paljon. Hih.

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.