Friday, 30 December 2011

~LO: xmas hat 2011~

Iiiiiiiiiiiiiik!!! Minä skräppäsin vähän pitkästä aikaa! Ihan mieletöntä! :) Olin jo miettinyt että pistän skräppäyksen kanssa pillit pussiin joksikin aikaa, kun ei se meinaa onnistua. Ihan kiva kun sain tehtyä sivun.  Käytin uutta Scraproomin pakkia tältä kuulta. Tämä sarja on hmm.. juu, Simple Stories. Päätin printata ihan uuden valokuvan ja skräpätä ihan vain hitaasti. Käytin muuten haasteluonnosta scraproomista. Siihen on vielä pari päivää aikaa osallistua.

Eeeeeeeeeeek! I scrapped! Super good! :) I had already been thinking about just quitting scrapping or taking a break from it as it has been too stressful for a long time. But I am happy I made this page. I just kept working on it slowly, trying not to get too anxious. I used a new photo and also, a new kit. This is a simple stories scrap-room kit from this month. I also used a sketch from scrap-room.

9 comments:

 1. its so so so cute dear, and you have a lovely smile my darling friend.

  ReplyDelete
 2. Fabulous page Laura! I love your style.

  ReplyDelete
 3. Great layout Laura! I love the way you used the actual hat in the design :) And you look hot ;)

  ReplyDelete
 4. Ihana sivu ja hauska hattu! Ja ihana tuo Paulin kommentti :)

  ReplyDelete
 5. Et sinä mitään pillejä pussiin kyllä laita, kun me tykätään näistä sinun skräppäilyistäsi niin kovasti! Otat sitten vaikka aikalisän, jos ei skräppäily maistu... :-)

  ReplyDelete
 6. Niin ja oikein ihanaa uutta vuotta sinulle ja Paulille! Teillä vuosi vaihtui jo kauan sitten; täällä se vaihtui 8 minuuttia sitten.

  ReplyDelete
 7. Very nice page!

  ReplyDelete
 8. Ihana blogi sinulla, täynnä kauniita töitä!

  ReplyDelete
 9. Ei saa luovuttaa! :)

  Tässä on ihanan iloinen tunnelma!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.