Sunday, 29 January 2012

~LO: Dog on the tucker-box~

Olen skräpännyt taas! Hih! ja tämäkin on haasteeseen! No, ne tuntuu olevan niin kivoja että jopa minäkin saan aikaiseksi. Tämä oli luonnoshaasteeseen. Tämä kylläkin oli haasteena scrap-roomissa. Ei minun leiska kyllä taaskaan ole ihan samanlainen kuin tuo luonnos, mutta sinnepäin ainakin. Hih! Olisikohan tämä vähän niinkuin hybridileiska kun tuohon pohjakraftille printtasin tuon runon.
I have scrapped again! smile! and again for a challenge. They just are so nice that even I manage to get something that. This was a sketch challenge, but held in scrap-room though. My layout looks different from the sketch again, but that's all good. I think that my layout is hybrid this time as I printed the poem on the kraft cardstock base.

Nämä kuvat on meidän viikonloppulomalta. Australiassa on useampikin aika hyvin tunnettu runo ja yksi niistä on tämä Bullocky Bill. Aika harva on kuitenkin lukenut sen runon mutta varmaan kaikki australialaiset tietävän siitä koiran joka istui lounasrasian päällä Gundagain lähellä. Hih! Gundagai on pikkupaikka New South Walesissa ja sen lähelle onkin laitettu patsas jossa koira istuu sen rasian päällä. Kun oltiin ajamassa paikan ohi matkalla Canberraan, niin pitihän siitä tietenkin pysähtyä ja ottaa parit kuvat. :)
These photos are from our weekend holiday. In Australia there are a few well known poems and Bullocky Bill is one of them. Not so many have read the actual poem, but every Aussie knows about the dog on the tucker-box near Gundagai. Gundagai is a small country town in New South Wales, just off the Hume hwy. We were driving past it on our way to Canberra, so of course, we stopped to say hello to the dog. :) And too some photos.

Pakkina tällä kertaa oli lokakuun Bella Boulevard. kääk. Bella pakit on aina ihan liian vaikeita.
This time I used the Bella Boulevard kit from October. Eek! Bella kits are way too difficult!

3 comments:

 1. Ihana leiska!! Oho, sielläpäin on näköjään noita koiratarinoita enemmänkin. Ite tuli nimittäin just katottua semmoinen koiraleffa kuin Red dog, joka kertoi jonkun legendan australialaisesta koirasta. joka matkusteli. Oli aivan tosi nätti ja koskettava leffa!

  ReplyDelete
 2. Ihanan iloinen leiska. Tulin hirmu hyvälle tuulelle tästä. :-)

  Mutta miksi se koira istui sen lounasrasian päällä... eikö se halunnut, että kukaan syö sitä lounasta, hihii.

  ReplyDelete
 3. Anski, Australia on kyllä melkoinen koiramaa! :) Hih!

  Hippu, Pauli löysi jostakin tämän runon alkuperäisversion mikä on kuulemma paljon pidempi.. ja siinä se koira kakkii sen lounasrasian päälle. iik! Ukolla on erittäin huono päivä siinä runossa. Ota nyt sitten selvää että miksi näitä versioita on useampikin...

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.