Thursday, 26 January 2012

~LO: food, cook, eat!~

Taas on sitten leiskan vuoro! Miten voi olla että vasta mietin koko skräppäyksen lopettamista kun se oli niin vaikeaa ja nyt niitä leiskoja on sitten syntynyt aika kasa jo! Hassua! No, kiva että niitä syntyy. Pitänee nauttia tästä nyt sitten niin pitkään kuin voi. :)
Yes, another layout! How did this happen... a little while ago I was seriously thinking about quitting scrapping altogether as it just wasn't happening. But now I am cranking them out all the time!!! I'd better just enjoy this as long as I can. :)

Tämä leiska kertoo vähäsen siitä minun kokkailuhaasteesta.. eli siis siitä kun kokkailin viime vuodella yhden keittokirjan kannesta kanteen. Olen vieläkin hirmuisen ylpeä siitä! Jeeee!!! Se oli niin kivaa ja innolla olen jatkanut kokkailua vieläkin. Se sama projekti on jatkunut ja sittehän minulla ja Hipulla on vielä meneillään se AZ kokkailuprojektikin. Sekin on ollut tosi kivaa. C-viikot alkaa maanantaina ja innolla olen jo etsinut reseptejä sitä varten. Jee!
This layout is about the cooking challenge that I set for myself and managed to complete! I cooked a whole cookbook cover to cover. I am still so very proud of myself for that! Yaaaaaaaay!!! It was so much fun and I am still doing a lot of cooking. I have kept the challenge going and of course, Hippu and I are also doing the AZ cooking challenge. It has been super fun. The C-fortnight begins on Monday and I have already been looking for recipes for that. Fun!!!

3 comments:

 1. Ihan täydellisen hieno leiska! Värit sopivat tosi hyvin tuohon ruokaan, ja muutenkin tekisi mieli syödä koko leiska. :-)

  ReplyDelete
 2. Voi miten herrrrkullinen leiska!! Tykkään väreistä ja asettelusta paljon. Tuo valokuva on upea, ihan kuola alkaa valua :D

  ReplyDelete
 3. Kaunis leiska! Ihanaa, että skräppäys on alkanut inspiroida!

  Toi isompi kuva on upia! :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.