Wednesday, 25 January 2012

Pikku lomalla (sorry, in Finnish only)

Viime viikonloppuna käytiin vähän kauempana pitkästä aikaa. Ajoimme nimittäin Canberraan, koska minun piti käydä siellä Suomen lähetystössä pistämässä passihakemus matkaan. Uusiin passeihin kun pitää olla nyt sormenjäljet niin piti sinne asti lähteä. On kyllä kumma kun sitä ei voi tehdä Melbournessa. No, se hyvä puoli siinä oli että tuli käytyä nyt sitten pääkaupungissakin. :) Me ei kyllä erityisemmin tykätty paikasta.. tosi tylsä kaupunki!! plääh. Mutta jotenkin tuli kummallekin kuitenkin sellainen olo että ihmiset siellä voisi olla ihan mukavia.

No, eipä me oltu Canberrassa kuin yön yli ja lähestystövierailun jälkeen lähdettiin samantien ajamaan kohti pikkupaikkaa nimeltä Tumbarumba, mikä on New South Walesin puolella (Canberra on ACT:ssa eli Australian capital Territory ja Melbourne tietenkin Victoriassa). Minun luokkakaverin äidillä on Tumbarumbassa ihana pieni B&B. Sellainen ihana mökki kukkulan päällä. Siellä oltiin sitten kaksi yötä ja sen jälkeen ajeltiin kotiin. Melbournesta Canberraan ajaminen muuten kestää noin 8 tuntia. Iik! Me ihastuttiin kovasti Tumbarumbaan. Kertakaikkiaan ihana pikkupaikka ja oih, miten kaunista siellä on!!! Ja sitten jokunen kuva:

Tuossa keskellä kuvaa näkyy valkoinen katto. Se oli se meidän mökki. Tämä mökki on viinitilalla, sitä siis tuo vihreys mökin ympärillä.
---------------
Mökki etupuolelta. Noiden valtavien kukkapensainen takana on ihana terassi.
---------------
 Tässä näkymä siitä terassilta. Tosi tosi kaunista! Kun oltiin lähdössä kotiin, niin istuin pitkään tässä terassilla ihailemassa maisemaa. Oih!
---------------
Tällainen näkymä oli keittön ikkunasta. Iiiik! IHANA!!!
---------------
Tässä mökissä oli neljä ulko-ovea, mikä minusta oli tosi suloista! Tämä ovi oli minun suosikki. Aina kun sen aukaisi, niin tuntui ihan uskomattomalta katsoa sitä maisemaan. Se ei tuntunut todelliselta ollenkaan! Paulinkin mielestä aina näytti siltä niinkuin maisema olisi jotenkin Photoshopattu oveen. Hih! Tämä ovi oli kodinhoitohuoneesta.
---------------
Tumbarumban lähellä on tällainen upea vesiputous. Sitäkin piti tietenkin käydä ihailemassa! :)

5 comments:

 1. Iik, aivan uskomattoman ihana paikka! Ihan kuin suoraan jostain sadusta.

  Kun sanoit, että "mökki", niin minä ajattelin heti jotain pientä kopperoa, mutta eihän tuo mikään koppero sitten ollutkaan, hihii.

  Upeita valokuviakin olet ottanut; erityisesti tykkään tuosta keittiön ikkunan näkymästä. Tahtoo tuonne. :-)

  ReplyDelete
 2. Tein äsken pihalla lumityöt(neljännen kerran tällä viikolla;)ja tulin sitten tähän koneelle ja mitä ihania kuvia tänne oli ilmestynytkään!
  Aivan vihreänä kateudesta täällä:)
  Ihan mini-loma!

  ReplyDelete
 3. Ihan pikkusen käy näissä Suomen pakkasissa kateeksi :D :D

  ReplyDelete
 4. ihanan avaraa maisemaa! "mökki" kuulostaa ihanalta paikalta!

  ReplyDelete
 5. Näyttää hyvältä :) Hyviä muistoja, joskus ajellut myös Melbournesta Canberraan, ihan samat oli kyllä ajatukset... oli jotenkin kolkko paikka, liian "tehty" ?

  Nyt hiihtämään tuonne pakkaseen :D

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.