Tuesday, 21 February 2012

~LO: Xmas elves / Our first water melon/ 2 christmas cards~

Olenkin taas askarrellut aika ahkerasti. Scraproomissa on nimittäin meneillään Winter crop, joten siellä on paljon haasteita taas. Ja vaikka ei haasteisiin osallistuisikaan, niin silti se innostaa kuitenkin askartelemaan. Tämä leiska oli luonnoshaasteeseen.. voi taivas sentään, minkälainen luonnos. Huh huh! Oli kyllä tosi pelottava ja pari kertaa pääsi itku ennenkuin sain edes tämän leiskan valmiiksi. Tämän monimutkaisempaan en kyllä olisi pystynyt! Tällainen oli se alkuperäinen Pagemaps luonnos:
I have been quite the eager scrapper again. There is a Winter crop in Scrap-room at the moment, so of course, there are a lot of challenges, too. Even if not taking part in all the challenging, it makes you want to scrap when seeing everyone else's layouts and cards. This layout was for a sketch challenge.. oh my, what a difficult sketch that was too. So scary! I cried a couple of times before getting this layout ready. There is no way I could have made it any more complicated! This is the original Pagemaps sketch:
Pitihän siitä meidän ensimmäisestä vesimeloonista tehdä leiska! Mutta kuten tuosta alakulman kuvasta näkee, valitettavasti poimimme meloonin liian aikaisin ja se oli sisältä vielä aika valkoinen. huokaus. Ja näyttää siltä että se koko kasvi on nyt kuolemassa. Se ei ole oikein tykännyt kylmemmästä säästä. Harmi.. olisi ollut niin kiva saada lisää melooneita. Kasvissa oli niin paljon kukkia että hedelmiä olisi tullut paljon. No, jos ensi kesänä kokeilisi uudelleen!
Of course, I had to make a layout about our first ever watermelon!!! Unfortunately, as you can see from the bottom photo, we picked the melon too early and it was almost white inside. sigh. And now the whole plan is dying. It didn't like the colder days that we had. What a shame.. I so would have wanted more melons. The plan had lots of flowers so we could have gotten lots of fruit. Well, we will have to try again next Summer!
-----------------------------------------
Päätin sitten askartelun lomassa järjestää pakit. Minulla on ollut ne tähän asti valmistajan nimen mukaisessa järjestyksessä, mutta nyt laitoin ne vanhimmasta uusimpaan. Kiva kun on eri pakit nyt ensimmäisenä, niin tulee ehkä käytettyä niitä paremmin. Päätin napata kaikista vanhimman pakin ja vihdoinkin pistää sen eläkkeelle.. eli siis käyttää sen kokonaan. Pakki oli KI Memories Festive joulukuulta 2008! Iiiiiiiiiiik!!! Nämä paperit ovat minut suosikki joulupapereita.. ikinä! Tykkäsin väreistä ihan älyttömästi!!! Mutta voi kun tämä pakki vastusteli kovasti.. ei se vaan halunnut eläkkeelle. Mutta leiskan ja viiden kortin jälkeen se oli vihdoinkin nujerrettu ja loppusilput pääsi roskiin. Jee!  Tässä se leiska (super yksinkertainen) ja kaksi korttia. Loput kortit on muuten valmiita, mutta en ole laittanut niihin mitään kuvaa ja koristetta etupuolelle.
I was having a bit hard time getting anything done, so I decided to reorganize my kits. I have always kept them in the order by the manufacturer, but now they are from oldest to newest. Nice to have them in a different way as it will get me using some different kits, too. I decided to take the oldest kit and finally kill it, ie. use all of it. The kit was KI Memories Festive from December 2008. Eeeeek!!! This is actully my favourite christmas paper line EVER! The colours are soooooo pretty!!! But far out, this kit was hard to kill. It felt like these papers would last forever. Then finally after one layout and 5 cards, it was done and I was able to throw away the left over bit and bobs. Yaaaay! There is the layout (super simple) and two of the cards. The other cards have all the papers glued on, but no picture of any kind in the front yet.


4 comments:

 1. Wow,mikä luonnos! Ja upean leiskan sait aikaiseksi! Uskaltaisikohan sitä itse...?
  Tuo pilkkupaperi on aivan täydellinen tähää! Niin värinsä kuin fiiliksensä puolesta:)

  ReplyDelete
 2. Ja nuo kortit on aivan ihania! Mulle on kertynyt pakkeja aivan liikaa.. On vino pino pakkeja, joita ei ole vielä korkattu olleenkaan. Ja sit on pakkeja, joista on tehnyt jo kaksi-kolme leiskaa, mutta papereita on vieläkin jäljellä.. Kukahan ne kuluttaisi pois, että voisi hyvällä omallatunnolla taas unohtaa perua seuraavan kuukauden pakit? :)

  ReplyDelete
 3. Upeita!! Ihanat nuo roikkuvat vesimelonit ekassa sivussa! Plus ihkut värit :)

  ReplyDelete
 4. Tutteli, hihii!!! Juu, alahan sinäkin pistämään pakit aikajärjestykseen ja siitä sitten tuhoamaan ne vanhimmat ainakin. Noita kortteja on muuten ihana mukava tehdä ja niihin saa käytettyä ainakin joitakin paperinpaloja. Voi että kun niihin menisi enemmän. :) On kyllä ihan uskomatonta miten paljon niistä pakeista saa tehtyä!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.