Friday, 9 March 2012

~LO: A little break!~

Voi hitsi kun ei taas meinaa saada postailtua, paitsi ruokablogiin. Minulla alkoi maanantaina taas koulukin ja voih, miten siitä onkin saanut niin paljon stressiä. Useamman kerran on tullut jo itkeskeltyä. hahaa! Huh huh! Onneksi ensimmäinen viikko on nyt onnellisesti ohi ja olo on vähemmän ahdistunut. Katsotaan miten se jatkuu tästä eteenpäin.
Oh damn.. not posting much again, other than in my cooking blog. School began again on Monday, too, and wow, it has been making me sooooo anxious. I have had quite a few cries already. Haha! sigh. Well, fortunately the first week is behind me now and I am feeling less anxious, too. Let's see how things will go from here onwards.

Mutta tällainen leiska on jäänyt postaamatta. On kyllä niin huonossa valossa otettu kuva.. huokaus.. tuossa paperissa on niin ihana värit oikeasti! Mutta minusta tästä tuli ihan kiva leiska ja sain käytettyä taas yhden pakin loppuu. Jihuu! :) Hihii! Pakki oli Girls' Paperien Paper Girl.
I haven't posted this layout yet. It is looking quite terrible.. didn't take it in the best light. sigh. That patterned paper has the prettiest colours in reality! But I quite like how this layout turned out and I managed to kill another old kit. Yippee! :) The kit was Girls' Paperie Paper Girl.

9 comments:

 1. Ihanan paljon erilaisia papereita tässä, vau! Erilainen, silti niin sinunnäköinen leiska! Tsemppiä opiskeluihin!!!

  ReplyDelete
 2. Isossa kuvassa värit näkyy aika hyvin? Tosi herkkuja papereita! Ja sokerina pullan päällä ihanat kukat:)

  ReplyDelete
 3. This is really pretty and I love how your title is on that banner that just moves your eye across the page! I'm stealing that idea!!

  ReplyDelete
 4. Ihanan keväinen tunnelma tässä sivussa :) paljon kauniita papereita ja kukkia, tykkään! Tsemppiä täältäkin opiskeluihin! ;---)

  ReplyDelete
 5. Ihanaa jos ekan viikon jälkeen jo hieman helpottaa. Haleja! <3 Kaunis leiska.

  ReplyDelete
 6. I remember that day. It was a nice little rest stop for the driver ;) I love the colours on this one, and the way you've used the photos really appeals to me. Great stuff Laura :)

  ReplyDelete
 7. Upea sivu! Kunpa sais itekin aikaiseksi alkaa tekemään näitä skräppisivuja, kun kuvia ja aiheita ois vaikka kuinka paljon.

  ReplyDelete
 8. Blogistani löytyy jotain kivaa sinulle! :------)

  ReplyDelete
 9. Anniska ehti kai ensin, mutta mullakin on blogissani sulle jotain :)
  Terkut, SAnna

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.