Sunday, 4 March 2012

~LO: What a mess!~

Minä kun olen ollut niin innokas kokkaaja ja leipoja jo pitkään, niin piti tehdä leiska tämän asian huonosta puolestakin. Hihii! Nimittäin se kauhea kaaos keittiössä lähes joka päivä. :) Minä en yleensä leivo tai kokkaa vain yhtä ohjetta kerrallaan, vaan tulee aina tehtyä ainakin kaksi eri juttua. Ei ihmekään että astioita tulee käytettyä aikalailla ja keittön kaikki tasot ovat niiden peitossa. Onneksi Paulilla ja minulla on sellainen sopimus että jos minä laitan ruokaa, niin Pauli tiskaa. Jeeee!!! Minusta tuntuu että että tämä sopimus tulee pian muuttumaan, koska taidan olla liian innokas kokkailija. Pakki on American Crafts Amy Tangerine syyskuulta 2011.
I have been such an eager baker and cooker for quite a while already, so I had to make a layout of the downside of this, too. This is, of course, the awful chaos in the kitchen just about everyday. :) I don't usually cook or bake just one thing at a time.. I do at least 2, so of course, I end up using a lot of dishes and all the counters are covered with those. Fortunately Paul and I made a deal that if I cook, he washes the dishes. Yaaaaaaaay!!! I have a feeling that this will change soon as I am cooking way too often. LOL. The kit is American Crafts Amy Tangerine from September 2011.

6 comments:

 1. Ihana sopimus, minäkin haluan tuommoisen, hihii. Jos mitä inhoan niin sitä, kun pitää täydellä vatsalla ruveta tiskaamaan astioita. Minusta on vieläkin niin hassua se, kun sinä et aiemmin tykännyt ruoanlaitosta ollenkaan ja nyt olet siinä oikea haka. :-)

  ReplyDelete
 2. Hihii!!! Niin, minä löysin sellaisen tavan oppia, mikä toimii minun ahdistuksen kanssa... kun pää ehkä keskittyi enemmän siihen että saan tehtyä kaikki kirjan reseptit entä itse siihen ruuanlaittamiseen. Jotenkin sillä tavalla huijasin ahdistusta. Jippii!!!

  ReplyDelete
 3. Ihanan pirteä leiska! Nuo "mess" -sanan kirjaimet näyttävät ihan pipareilta :) En ollutkaan pitkään aikaan piipahtanut blogissasi, niin oli jo tullut ikävä sinun ihania sivujasi :)

  Täältä muuten löytyy toinen innokas kokkailija/leipoja joka mieluummin keskittyy ruuanlaittoon jälkien siivoamisen sijasta :D

  ReplyDelete
 4. Well... you may think your kitchen is a mess, but that page is absolutely ADORABLE!

  Hope all is well with you, Laura! :-)

  ReplyDelete
 5. LOL.

  You call that a mess? You should see the chaos my kids create when they bake!

  Great LO. And good for you for recording it.

  ReplyDelete
 6. With all the amazing food that keeps appearing in our kitchen, I think having to cleaning up every day is a very small price to pay :) Best deal I ever made! ;)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.