Sunday, 2 December 2012

Here again?

Tässä blogissa on kyllä ollut tosi hiljaista jo piiiiiiiiiiiiiiitkään... Tämä vuosi vaan on ollut vaikea.
:( On ollut stressiä ukon töiden kanssa, hirmuisen yksinäinen olo jne jne jne. En ole jaksanut kovin paljoa skräpätäkään. Olen käynyt skräppitapaamisissa kuitenkin aina välillä ja saanut viimeisteltyä leiskoja mitkä ovat odottaneet pitkään, mutta muuten on ollut skräppi-innostus kadoksissa. Tuntuu että blogi-innostuskin katosi sitten... jotenkin kaikki tuntui niin stressaavalta ja ahdistavalta. Juteltiin eilen ukon kanssa tästä ja tuli kyllä niin esille se, että minä teen kaikesta kivasta jotenkin niin stressaavaa ja sen takia sitten luovutan kokonaan jonkin ajan päästä. No, eihän se ihme olekaan, kun eipä sitä huvita tehdä jotakin stressaavaa jatkuvasti. Niinpä minun pitää nyt yrittää ottaa vähän rennommin ja yrittää nauttia enemmän siitä mitä teen. Pitää yrittää olla kiltimpi itseäni kohtaan. Ja kun skräppään, niin ei saa stressata. LAURA, EI SAA STRESSATA!

It has been super quiet in this blog for a long time now.... This year has just been so difficult. :( There has been a lot of stress regarding Paul's work, I have been feeling super lonely etc.  I haven't felt much like scrapping either. I have been to a few crops and have managed to finish some layouts that have been sitting waiting forever, but otherwise my mojo sure has been missing. I felt like I lost my enthusiasm for blogging as well.. everything felt to stressful and of course, I felt more anxious. I talked about this with Paul last night and far out, it became so obvious to me that when there is something I really like, I always seem to mess it up by somehow making it extremely stressful. No wonder then that I give up after a while.. I mean, who wants to do something stressful all the time. So, I really need to just try to relax and enjoy things more. I just need to be a lot kinder to myself. When I scrap... no stressing allowed. LAURA, NO STRESS!!!!

10 comments:

 1. Kiva kuulla sinustakin! Kuule Laura, rennosti vaan eteenpäin. Aina ei tartte saada mitään aikaan ja sitten kun saa, ei senkään tartte olla täydellistä. Pääasia että tehdessä on hauskaa, lopputuloksesta viis.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kun kävit kommentoimassa! Tuli tosi iloinen mieli siitä! :) Pitääpä samantien laittaa tänne pari leiskaakin...

   Delete
 2. Nyt Laura kuuntelet sitä ukkoasi, kun se on ihan oikeassa! :-) Ei saa stressata! Ja jos skräppääminen ei maistu, niin pidä tauko, mutta älä jätä rakasta harrastusta kokonaan, kun se tuo varmaan niin paljon iloakin. Haleja! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minusta tuntuu että olen tosiaan pikkuhiljaa luopunut kaikista kivoista jutuista... huokaus... ei auta kun alkaa miettimään niitä uudelleen ja yrittää alkaa tekemään niitä taas. Olisi varmasti paljon parempi mieli sitten.

   Delete
 3. Kyllä mä olen sun kirjoituksia kaivannutkin! Aina välillä on pitänyt käydä kurkistamassa, että josko sittenkin olet jotain laitellut blogiin!

  Tervetuloa takaisin ja kiva olis tosiaan kuulla enemmän niistä sun koulujutuista!
  Tovottavasti löydät taas rennon askartelun salat!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon!!! :)
   Minäpä yritän välillä mainita ainakin jotakin koulujutuista. Kuvia tekeleistä tulee varmaankin laitettua vielä lisää.

   Delete
 4. I concur - 2012 has been a crappy year! Sorry to hear that it's been equally crappy for you :( I'm glad that you've made the decision to be kinder to yourself - I think that's really important.
  Here's to a fun, happy and stress-free 2013! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. It is unreal how crappy it really has been... so happy to leave it behind and welcome a wonderful new year!

   Delete
 5. hei, kiva kun taas postittelet!! olen säännöllisen epäsäännöllisesti kurkkinut aina tännekin, kiva kun nyt on taas uutta luettavaa :)!! tervetuloa takaisin :))))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiiiiiitos!!! :) On kyllä tosi kiva laitella jotakin blogiinkin taas!

   Delete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.