Sunday, 30 December 2012

~LO: Visiting Tooma~

Ihan ensimmäiseksi pitää sanoa että nyt on hyviä uutisia! Ukko nimittäin sai töitä melkein koko ensi vuodeksi. JIPPII!!! Tuntuu että meidän tämän vuoden epäonni on vihdoinkin kääntynyt onneksi. Ensi vuodesta tulee tosi hyvä!

Ja sitten tähän leiskaan... tykästyin itse kovasti tähän. Siitä tuli sellainen just sopivan yksinkertainen. Viime tammikuun Tumbarumban reissulla kävimme ajelemassa lähiseuduilla. Minä tykkään ihan älyttömästi pienistä maaseutukylistä täällä Australiassa ja on kiva käydä ajelulla niissä. No, katsoimme kartasta että mitä siellä olisi lähistöllä ja löydettiin paikka nimeltä Tooma. Hauska nimi joten päätettiin ajaa sinne ja katsella että millaisia kauppoja siellä on jne. Juu, ei olisi ehkä kannattanut mennä ihan sen takia, sillä Tooma oli kyllä just sellainen paikka että kun räpsäyttää silmiä, niin on jo ajettu paikan ohitse. Siellä ei todellakaan ollut muuta kuin (nyt yksityisasuntona oleva) vanha hotelli-pub-kauppa. Eli, ei siis yhtään mitään. Mutta oli se kyllä kuitenkin ihan älyttömän kaunis paikka ja ukko sanoi että oikein mielellään asuisikin siellä. :)

First of all... GOOD NEWS! Mr.P got work for almost all next year. Yippee!!! I feel like this year's bad luck has finally turned to good. Next year will be great!

And now to this layout... I actually really like it. It is nice and simple and makes me happy. Last January, when we visited Tumbarumba, we did some short roadtrips nearby. I love visiting small Aussie country towns. So, we looked at the map to see what is nearby and saw a place called Tooma. Interesting name, so we thought we'd drive there and see what kind of shops they have etc. Well, ok, maybe we shouldn't have gone... haha! Tooma is exactly the kind of place, where you blink and you have missed it. There only seemed to be be an old pub/hotel that now was a private residence. That's it. But it was a beautiful place though...a  quiet valley and Mr.P said he would happily live there. :)

3 comments:

 1. Tykkään kovasti. Pirkko.

  ReplyDelete
 2. Voi miten kaunis ja harmoninen sivu! <3 Ihanaa kun postaat jälleen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiiitos! Ihana kun tykkäsit! Minustakin on tosi kiva olla taas blogimaailmassa. :)

   Delete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.